Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17.06.2014] Bot {A} Lot v3.5

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak działa ta opcja specjalisty od tuningu w końcu bo się niczego z tematu nie dowiedziałem :<

Wchodzisz do sklepu z częściami tuningu wizualnego i aktywujesz funkcję "Aftermarket".

Bot zalicza osiągnięcie "Specjalista od tuningu".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ale tak automatycznie nagle czy trzeba czekać jak w przypadku iBOTa do Paint i Vinyl?

p.s. wchodzę w tuning, warsztat z częściami i nic. Cisza. ;C

Opublikowano

Dziala dzieki :*

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno nictu nie było pisane, ale mam pytanko co robi ? :D 

"Car Artist" 

"Fresh Coat"

Z góry dzięki ;)

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Opublikowano

Dawno nictu nie było pisane, ale mam pytanko co robi ? :D

"Car Artist" 

"Fresh Coat"

Z góry dzięki ;)

Car Artist - nakłada naklejki (pomocne, przy zaliczaniu osiągnięcia) - uruchamiaj będąc w sklepie z naklejkami.

Fresh Coat - maluje auto (pomocne, przy zaliczaniu osiągnięcia) - uruchamiaj będąc w lakierni.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...