Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama.png

Stara reklama:

========================================================================================

Znudziły Ci się serwery easy ?

Szukasz serwera Hard ?

U nas go znajdziesz !

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Typ Serwera: Survival+Frakcje

Premium: Nie

PvP: Tak

Whitelist: Nie

Zwierzeta: Tak

Nether: Tak

Wersja: 1.7.2/1.7.4

Status: on

ip:atom.owncraft.pl:6404 lub dreicraft.gomc.pl

Dodatkowe%20Informacje.gif

/kamien

Grid_Diamond.png?version=18e613d2bdc77c5-0.6%

Grid_Gold_Ingot.png?version=7ca335eb97b2-1%

Grid_Iron_Ingot.png-1.4%

Grid_Emerald.png?version=15a027e7f530936-0.5%

Grid_Per%C5%82a_Kresu.png?version=219283-0.3%

Proch-1%

Lapis-0.5%

Redstone-0.8%

Węgiel-1%

========================================================================================

/Gildia

Itemy na gildie:

Grid_Block_of_Diamond.png?version=05e60d-16

Grid_Block_of_Gold.png?version=c2f4caf32-16

Grid_Block_of_Iron.png?version=45d5d6e0a-32

Grid_Emerald.png?version=15a027e7f530936-64

Grid_TNT.png?version=ca78a9f372f1ed9f5bd -32

Grid_Per%C5%82a_Kresu.png?version=219283 -16

Cuboid tworzy się odrazu po wpisanie komendy:

/Gildia stwórz Nazwa Tag

Dreikobbel

Itemy jakie lecą to:

-perły

-diament

-refil

-patyk

-chleb

-dirt

-stone

-brodawki

-blazerod

Na serwerze znajdują się stoniarki,działająca Fortuna

Potki siły są off !

ljn6.png

Nazwijcie ładnie tą świnkę :)

3nv2.png

4fhn.png

FAQ

-Jaką mam pewnośćże serwer nie padnie ?

-Serwer opłacony do wrzesnia,i mamy pieniądze żeby zapłacić na dłużej

-Rekrutacja on?

-Tylko na chatmoda :)

image.png

Opublikowano

Powiem tak. Reklama w żadnym stopniu mnie nie zachęciła, estetyczność pada, gwarancja tak naprawdę nijaka bo co za przyjemność grać na pustym serwerze. Nazwa jest nawet nawet, co najważniejsze nie opisana rozgrywka za co duży -. Po starcie wejdę i ocenię serwer. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Powiem tak. Reklama w żadnym stopniu mnie nie zachęciła, estetyczność pada, gwarancja tak naprawdę nijaka bo co za przyjemność grać na pustym serwerze. Nazwa jest nawet nawet, co najważniejsze nie opisana rozgrywka za co duży -. Po starcie wejdę i ocenię serwer. 

Gra zależy od was czyli graczy czy będzie przyjemnie czy nie :) na 4evergo2war (moim 1 serwerze) grało po 35 osób + lecz skradziono ip i nazwe :) na flashmine grało po 10+ osób bo jednak konkurencja serwerów easy jest duża dlatego robię harda i ciągle pracuje nad serwerem (juz od listopada) staram się robic wszystko tak aby gracze mieli najbardziej przyjemną grę na moim serwerze :)

Opublikowano

Dreikobbel hahHAHahhaahhahaha rozje*ałeś mnie tym XDD Serwer nie ma dropu HARD, jedynie itemki na gildie są trochę HARD. Brak screenów w prezce, dodaj je byśmy mieli wgląd jak spawn wygląda itp. 

# są losowe kordy?

# działa tpa ?

# działa sethome ?

# jest komenda /spawn? ( pytam bo to serwer hard :) )

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Dreikobbel hahHAHahhaahhahaha rozje*ałeś mnie tym XDD Serwer nie ma dropu HARD, jedynie itemki na gildie są trochę HARD. Brak screenów w prezce, dodaj je byśmy mieli wgląd jak spawn wygląda itp. 

# są losowe kordy?

# działa tpa ?

# działa sethome ?

# jest komenda /spawn? ( pytam bo to serwer hard :) )

jest tpa

losowy jest

sethome jest

/spawn niewiem zależy od graczy czy będą chcieli spawn czy może coś co tp na spawna :)

Hard tzn ze na diaxa nie ma ponad 1,5%... niechce robic czegoś na czym nikt by nie grał

Opublikowano

Polecam ten serwer grałem na poprzedniej jego edycji.

Dziękuje za opinie i zapraszam na nową edycje,Dodaje nowe craftingi na serwer i różdzkę teleportująca na spawn :)

Opublikowano

Zawitam na serwerze i mam nadzieję, że zawitam na dłużej ;)

Mam nadzieje ze większosc tak myśli :)

Serwer on zapraszam wszystkich !!! dreicraft.gomc.pl

@Edit Są jakieś problemy ?

Opublikowano

Przez ostatnie 24h serwer pokazywał że jest 8/50 graczy, lecz nie można było na niego wbić. Okazało się że był crash serwera. Serwer został już uruchomiony. Przepraszamy za usterki.

Opublikowano

hahahahaahahhajahahahahah sikam, serwer naprawde hard? tpa,sethome? hahaha ja bym to nazwal fb a nie hc .... zreszta nie osmieszajcie tego trybu bo hc zchodzi na psy w 70% przez takie gowna jak to co upadaja po maks 2 tyg , jebnij sie w czache czlowieku 50 slotow na hc ? kolejne scierwo dla hc min 100/150 slotow ! jak ja by ci z moja ekipa wjechal na nowa edycje to serwer by byl pelen... tak jak mowilem nie osmieszaj tego trybu i jak nie masz pojecia o hc to lepiej go nie rob .

1KOBv.png

Opublikowano

hahahahaahahhajahahahahah sikam, serwer naprawde hard? tpa,sethome? hahaha ja bym to nazwal fb a nie hc .... zreszta nie osmieszajcie tego trybu bo hc zchodzi na psy w 70% przez takie gowna jak to co upadaja po maks 2 tyg , jebnij sie w czache czlowieku 50 slotow na hc ? kolejne scierwo dla hc min 100/150 slotow ! jak ja by ci z moja ekipa wjechal na nowa edycje to serwer by byl pelen... tak jak mowilem nie osmieszaj tego trybu i jak nie masz pojecia o hc to lepiej go nie rob .

Ty nie masz kolegów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...