Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który skin kupić?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do dyspozycji 10euro i zastanawiam się nad jakimś skinem. Bardzo mi się podobał ak-47 tęczowo, ale jak dałem zbadaj w grze to wygląda troche jak kupa (jakieś takie rozmyte itp.), ak-47 czerwona linia też mi się podoba. Ogólnie to gram takimi broniami: AWP, AK 47, M4A1-S. Do M4 mam już skina i raczej go nie chce zmieniac, grał ktoś ak-47 tęczowo i widział jak to wygląda w samej grze? Może polecicie jakiś inny skin?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ogólnie mi się Tęczowo bardziej niż Redline podoba.

Jeśli miałbym do dyspozycji tęczowo lub redlin'a, brałbym tęczowo. Kałach wygląda jak złoty i do tego pełny kolorków :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ja bym wziął redline bardzo ciekawy i ładny skin. Jak tęczowo to odpowiednie kolory i factory new bo takto jak mowisz wyglada jak kupa xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To który skin dokładnie wybrać z tego tęczowo? Bo jest ak-47 tęczowe utwardzenie i ak-47 tęczowo :D nie wiem który lepszy, jakby dozbierac 0.25 to moge kupić lekko używany tęczowo, tylko nie bardzo skąd mam to dozbierać, różni się to mocno od przetestowanego w boju?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

To który skin dokładnie wybrać z tego tęczowo? Bo jest ak-47 tęczowe utwardzenie i ak-47 tęczowo :D nie wiem który lepszy, jakby dozbierac 0.25 to moge kupić lekko używany tęczowo, tylko nie bardzo skąd mam to dozbierać, różni się to mocno od przetestowanego w boju?

Rozni.Przetestowany w boju jest brzydki i pozdzierany a lekko uzywane moze pare rysek ma.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tęczowo jedynie MW / FN i jak odpalisz na wysokich Shaderach bo inaczej wygląda jak gówno. 

AK:

http://steamcommunity.com/market/listings/730/AK-47%20%7C%20Redline%20%28Field-Tested%29

Ale jedynie jeśli będzie z 4 naklejkami LGB / HR / IbuyPower. Jeśli takiej nie znajdziesz to:

http://steamcommunity.com/market/listings/730/AK-47%20%7C%20Black%20Laminate%20%28Minimal%20Wear%29

I BOOM albo Electric Hive MW. 

@KaRRamb4

Tylko pamiętaj że Tęczowo ma różne patterny, przed kupnem daj inspect in game i wybierz sobie jakiś ładny. 

he?

Opublikowano

Wziąłbym AWP RL i do tego wlepka Virtusów, mniam :) Mnie tam się AK Tęczowo podoba. Sam zadecyduj, to tylko skin bez bonusów ;) Twoje oko ma się cieszyć.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...