Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do powyższego, od startu w nocy przesiaduje około 8 osób, zaś dziś za dnia było nas około 18, jak dobrze pamiętam :).

Pozdrawia frakcja Nightmare :3.

Opublikowano

Aktualnie przez jakiś czas nie będziecie w stanie się zalogować. Jest to z racji, ponieważ Admin siedział do późna, testując różne rzeczy i włączył generowanie mapy, by w dzień nie było żadnych lagów. Dlatego obstawiam, że w krótkim czasie serwer znów stanie na nogi ^^.

Gram sobie z chłopakami od dwóch dni i jedyne, czego jeszcze brakuje, to ludzie. Na razie jest stała frekwencja, pojawiają się nowi gracze, ale nadal troszkę mało. Mody nie są trudne do ogarnięcia, ale trzeba chcieć.... No dobra, Thaumcraft jest trudny :D. Ale tak jak wspomniałem wcześniej, trzeba chcieć. Dodatkowo jest to wszystko wsparte systemem indywidualnych skilli i petów, nie mówiąc o trudnych dungeonach.

Jeśli ktoś chce pograć, radziłbym pobrać klienta i poczekać na informacje w temacie. A właśnie, jeśli na spawnie macie minimalną liczbę FPS i tak samo macie chodząc w grze, spróbujcie grać na zwykłych teksturach, nie serwerowych. Przykładowo u mnie po zmianie z 3 FPS skoczyło do 30 FPS. Mój komputer nie jest nowoczesną maszynką, ale coś tam na nim odpalę :D.

Pozdrawiam, Loukey.

Opublikowano

Serwer strasznie fajny (Polecają osoby z frakcjii Monochrome Myst) Strasznie fajnie dobrane mody i nie jest za łatwo ani za trudno :)

Serdecznie polecam serwer dla osób które chcą się pobawić z modami :D

@Edit właśnie chciałem wbić na serwer i to teraz zauważyłem można coś ogarnąć ?:/

Opublikowano

Wydaje mi się, że admin był częściej dostępny kiedy był Mine horizon v1. Praktycznie był 24h na serwerze, lecz teraz tego nie ma, a szkoda, bo gdy coś się dzieje admina jak zwykle ni ma :s

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Magiczny, nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem, Admin jest codziennie po parę godzin od startu :). Do tego pół godziny po jego wyjściu coś stało się z serwerem. Co zrobić, pech po prostu. Admin też człowiek, prawda? Przyjdzie, to włączy. Spokojnie.

Co do listy online, zbugowało się to. Serwer na razie jest offline.

Opublikowano

Serwer nie jest offline. Gdyby tak było to błąd byłby całkiem inny. Zwyczajnie bugło/bugnęło się logowanie. Trzeba czekać na administratora.

Przy okazji mam pytanko, wpadł już ktoś do endu? A jak tak to po ilu sekundach padł? :D

Opublikowano

Drogi Loukey'u siedzę praktycznie cały czas na serwerze i jakoś Alchemik'a ani razu nie widziałem(może był na vanish'u), ale za każdym razem, gdy pisałem "Jest może admin?" To go nie było. Ja dobrze o tym wiem, że admin to też człowiek. Wczoraj postanowiłem kupić svip'a o godz 15-16 i musiałem na niego czekać do 1-2, więc nie pisz mi, że admin jest dziennie po parę godzin, bo tak nie jest. Tak samo jakimś cudem nie dostałem kit'a od svip'a. Napisałem mu to na pw i napisał mi, że to nie możliwe i, gdy napisałem dalej to tylko przeczytał i nawet nie odpisał(stwierdzenie, że mnie olał). Ja nie mam nic do tego, że admin siedzi tyle a nie więcej, ale sądzę, że jeżeli osoba, która w jakiejś części wspiera jego serwer to należy mu się jakaś uwaga.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Palmir, dla mnie niemożność zalogowania się na serwerze jest tak, jakby był offline.

Co do obecności admina, mogę zapewnić, że był :). Ale owszem, ma ostatnio sporo na głowie, dlatego nie spogląda za często na czat. Serwer online, jak coś :).

Opublikowano

Na serwerze jestem sporo tylko nie zawsze mam czas patrzeć na chat, bo cały czas wprowadzam drobne zmiany na serwer, a każdy reset serwera związany jest z nieraz kilkugodzinnym edytowanie configów czy dodawaniem nowych pluginów.

@MagicznyKrzys nie jesteś pierwszym SVIPem na serwerze, a poprzedni nie miał z kitem żadnych problemów, więc nie wiem czemu miało by tobie nie zadziałać. W konsoli widziałem, że komendy na kita użyłeś, niestety nie mam opcji sprawdzenia czy otrzymałeś przedmioty. Mogę założyć, że naprawdę był jakiś problem ze strony serwera i kita nie otrzymałeś, więc odnowię go kiedy będziesz w grze.

Wczorajsza przerwa w działaniu serwera była związana z problemem serwerowni i nie była to moja wina.

Prezentacja zaktualizowana.

bipsMal.png

Opublikowano

WRESZCIE JAKIS SERW NA MODACH *-* <3

Prezentacja nawet bardzo ladnie i estetycznie wykonana, zaraz wbije i dam edita ;]

*EDIT

Nie da sie wejsc na serwer, caly czas pisze "Logging in"

Zalogowalem sie premka i juz dziala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...