Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Kacki.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Penta na lvlu ~20 to jak penta na botach, nawet w sumie jest łatwiej, bo boty w pewnym momencie uciekają xD

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Moim zdaniem na katę nie opłacany hextech.

Bez rabadona kata to troche słaba jest.

Ja na nią robię taki build i mi się nim naprawdę dobrze gra

Buty Maga -> Rabadon -> Pustki -> Zhonyia -> Rylai -> Anioła

Ogólnie penta to penta ale katą o nią łatwo :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

921481403611602815923.png

Pierwsza runda Jinx, buildów Heimer i Mastera nie skomentuję. Słabe staty, postać bardzo fajna. Co sądzicie o buildzie? Ostrze Dorana jest bo nie zdążyłem skompletować full.

Opublikowano

A ja mam dla Ciebie radę: nie wrzucaj screenów, dopóki nie wbijesz 30lvla, bo to co nam pokazujesz to jest śmiech na sali. Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy komentować gry na botach

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jak na takie postacie twoja farma to porażka, skupiasz się na fragach przy czym mógłbyś walnąć te 50 csow więcej. 1 kill = 300g 1 fala minionow (6) = ok 150g + Canon.

Poćwicz to na SoloQ to najważniejsza rzecz.

Opublikowano

W late to wygląda tak, że zanim doczołgam się do farmy już jej nie ma xD Orianną się dobrze farmi, ale a to tf, a to baron, a to def linii :f

Opublikowano

W late to wygląda tak, że zanim doczołgam się do farmy już jej nie ma xD Orianną się dobrze farmi, ale a to tf, a to baron, a to def linii :f

Dobrze jest uczysz się dopiero grać ja na tym lvl to nie wiedziałem co to farma a ty idziesz w dobrym kierunku zobaczysz wbijesz 30 lvl i jeszcze będziesz grał tyle ile zakładałeś konto i będziesz spokojnie wyciskał 200 farmy w 20 minucie gry : )

Opublikowano

Do 20min powinieneś mieć co najmniej 150 farmy. Jest to czas gdzie prawdopodobnie jesteś ciągle na linii i starasz się zabić przeciwnika. Pamiętaj, że miniony wystarczy last hitowac a nie pchać na chama pod wieże. Ori jest to dobra postać do trenowania farmy więc graj nią jak najczęściej. Staraj się grać bardziej pasywnie i "bajtować" przeciwników. Udawaj, że się boisz przeciwnika a gdy on się wysunie zaatakuj go. Masz potencjał tylko naprawdę musisz nad farma popracować. 30lvl już niedługo :p

Good luck.

Opublikowano

NKDR6qi.png

Przegraliśmy bo mieliśmy afka :( Kata afczyła. Pod koniec zrobiliśmy faila bo na barona poszliśmy i nam go zabrali ;f W late tak od 30 minuty nie ginąłem. Słaba farma, ale po co mi ona skoro miałem full build i 10k kasy? A nawiązując do buildu - Co o nim sądzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...