Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Kacki.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaby build, dużo deadów, mało zadanych obrażeń jak na taki build, tragiczna farma xD

Ale ok, jesteś unranked, wiec: fajnie grasz Katariną, popraw tą farmę, i zmień build, więcej od unrankeda nie mogę wymagać xD

Opublikowano

No cześć.

YQbUawk.jpg

#Katarina.

W ogóle butów nawet nie złożyłeś ,rabadona nie ma na KATARINIE..

Abyssal Scepter Out of Meta.

Beznadziejny build ,farma ssie.

48 minut trwała gra ,a tylko 120 farmy xD?

W dodatku i tak przegrałeś ,więc nie masz czym się chwalić...

47990292595971448862.png

Opublikowano

Słaby build, dużo deadów, mało zadanych obrażeń jak na taki build, tragiczna farma xD

Dużo dedów? 6dedów na rozgrywkę 48minutową + pewnie były stuny i ogólny focus na kate? Człowiek, jak nie wiesz to nie pisz ;[[ Może powiesz, że w tym twoim diamenciku są osoby po 70min gry, które mają 60/0 ?

Opublikowano

Piszę po to żeby ktoś normalny podoradzał mi co zmienić etc. Butów nie kupiłem bo skupiłem się na AP, rabadona miałem kupić, ale nie zdążyłem. Prawie wszystkie deady miałem od Yasuo.

Opublikowano

Jeżeli się chwalisz, to trochę niepotrzebnie. Każdy na Katarinie miał dobre staty, ja kiedyś miałem 30/2 dla przykładu. Słaba farma, bardzo słaby build. Jakbyś się od początku inaczej składał prawdopodobnie miałbyś pente.

Opublikowano

Piszę po to żeby ktoś normalny podoradzał mi co zmienić etc. Butów nie kupiłem bo skupiłem się na AP, rabadona miałem kupić, ale nie zdążyłem. Prawie wszystkie deady miałem od Yasuo.

Nie kupowałeś butów, bo skupiałeś się na AP. 

Buty muszą być w każdym buildzie, samo AP mało Ci da. Nawet nie będziesz mógł uciekać, ani gonić.

Jedynym Twoim escape jest E do warda/sojusznika, który jest Ci potrzebny do wykonania combo.

Buty trzeba mieć.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Plakietka unranked mówi sama za siebie. To fajnie że dobrze ci poszło, ale takie coś zostaw dla siebie, a co do buildu to masz do tego odpowiednie subforum.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

No to brąz wita na 30 lvlu.

70 farmy przez 43 minuty... Supportem czasami mam wiecej.

Nie skupiam się na farmie.

Opublikowano

katariną się łatwo farmi nawt jak ja nie farmię to farmię 

jak na 20 lvl to ładnie oby tak dalej runy już masz ?

Wiem, Q potem W i całej fali nie ma na jak masz te dwa skille na full.

Co do run - nie mam jeszcze, PZ mam więc o tym myślę. Jeśli możesz i znacz, poleć mi jakieś na katę.

Opublikowano

Myślę że na katę mogą być dobre standardowe AP runy, czyli niebieskie pod mres, żółte pod armora, czerwone pod magic pene, quinty pod AP, powinienes miec 15 ap, 9 arm, 12 m res i reszta albo magic pene, albo... no właśnie, albo

Opublikowano

Wiem, Q potem W i całej fali nie ma na jak masz te dwa skille na full.

Co do run - nie mam jeszcze, PZ mam więc o tym myślę. Jeśli możesz i znacz, poleć mi jakieś na katę.

Runy:

Marki: MPEN tylko i wyłącznie

Seale: Armor lub Hp/lvl

Glyphy : Mres per lvl flat.

Quinty: Movespeed, Ap flat, Hp flat ( ja preferuję AP )

Opublikowano

Runy:

Marki: MPEN tylko i wyłącznie

Seale: Armor lub Hp/lvl

Glyphy : Mres per lvl flat.

Quinty: Movespeed, Ap flat, Hp flat ( ja preferuję AP )

A w wersji zrozumiałej dla osoby z 20 lvl?

Opublikowano

Poziom gry na 20 poziomie jest mniejszy niż na zaawansowanych botach. Serio. Na 20lvl masz same warzywa, a boty używają nawet flesha ignite itp.

Ps. Cytując wypowiedź użytkownika wyżej: na 30 lvlu brąz wita.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...