Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam BS na Invoria.pl

4M4DIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up download nie działa, jak wchodze na strone to inna strona sie pokazuje

Przecież masz od razu po wejściu na strone link w najlepszych odpowiedziach.

Odrazu mówie,że musisz zmienić rozszerzenie tego tego bota z .mix na .dll ,bo serwer ma takie zabezpieczenia,że blokuje od razu plik odpalany z automatu.Potem musisz jakiegoś injectora ściągnąć.Mi akurat ten bs nie działa,nie wiem może id zmianek na tym serwerze jest inne,ale odpaliłem go ostatnio i nie dało się nic wybonować bo jakieś błędy wyskakiwały.A tylko ten bs jest na najnowszą binke,więc innego nie ma.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Przecież masz od razu po wejściu na strone link w najlepszych odpowiedziach.

Odrazu mówie,że musisz zmienić rozszerzenie tego tego bota z .mix na .dll ,bo serwer ma takie zabezpieczenia,że blokuje od razu plik odpalany z automatu.Potem musisz jakiegoś injectora ściągnąć.Mi akurat ten bs nie działa,nie wiem może id zmianek na tym serwerze jest inne,ale odpaliłem go ostatnio i nie dało się nic wybonować bo jakieś błędy wyskakiwały.A tylko ten bs jest na najnowszą binke,więc innego nie ma.

Wystarczy upuścić zmianki i podnieść i na czacie Ci pokazuje ID. :)

Też polecam tego Unpublished, a ja wbudowanym w cliencie też można bonować kilka itemów. Masz BS'a i tam wybierasz bon 1-5 jaki chcesz i masz Slot:0 (standardowe ustawienie) i jaką cyfrę tam wpiszesz na takim slocie bd Ci mixować. Aby dodawać next itemki wystarczy zamknąć okno bs'a i właczyć je znów.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

skończ już spamić tym nie działającym gónem w każdym temacie posterze 

No przecież działał na tym serwerze, o co Ci chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...