Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin na Modach

NoPerfectGames

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za pomysł +, wykonanie też niczego sobie  B) . Pamiętaj że poza Kamerem są inne czity które działają np. na Dreikonie  :D

Ta? Jakie? Bo na tym forum żadnych nie ma z tego co wiem.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Metin na Modach #10 (VirtualMt2) - Wysyłamy zgłoszenie na support

https://www.youtube.com/watch?v=4Fo_gwhKf1I

Ocena bardzo subiektywna i nigdy sie z nia nie zgodze. Nie znasz polityki serwera. Nie wbiles nawet 100 lvla a juz jestes w stanie stwierdzic, ze maksymalny lvl mozna osiagnac przy uzyciu cheatow. Gdybys wbil chocby ten 100lvl, wszedl do groty i postawil tam bota puknalbys sie w ten pusty leb i przeprosil widzow za sprzedawanie banialuk.

Moze i serwer nie ma super, hiper zabezpieczen, na ktore de facto i tak znajda sie obejscia ale wyciaganie takich wnioskow po spedzeniu na serwerze zaledwie kilku dni to zwykla niedorzecznosc. Serwer funkcjonuje juz ponad 4 lata, support jest sprawdzany codziennie, kontakt z teamem jest jest swietny zarowno na grze forum czy ts'ie.

Administracja liczy kilka czlonkow graczy jest kilka tysiecy dlatego nie jest w stanie inwigilowac kazdego gracza 24/7.

Srij9JT.png

Opublikowano

Masz rację @GallAnonim1429

@NoPerfectYT fajnie że masz jakąś pasję i fajnie że masz jakieś zajęcie sam nieraz w wolnej chwili lubię pooglądać takich szczyli i przygłupów jak ty. Natomiast powiem ci że masz strasznie niemedialny głos brzmiący jak byś miał zapalenie zatok, przez co odgłos wciąganej i przełykanej  przez ciebie wydzieliny u widza spożywającego w tym czasie posiłek może wywołać odruch wymiotny.

Poza tym jeśli już wysyłasz coś na support, lub też rejestrujesz konto wypadałoby poprosić kogoś starszego o sklecenie kilku sensownych słów chociażby na poziomie szkoły specjalnej. Nie wiem ile bierzesz za odcinek, ale chyba mało więc za samo wysmarkanie nosa (nie koniecznie na wizji) mogę ci podrzucić ze dwie dyszki.

Strzałka.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja to jestem ciekaw czy dostajesz bany gdy administracja danego serwera dostanie cynk że nagrywasz tą serie z ich serwera xD

Bo niektórzy pewnie się zastanawiali czy zostawić lub zbanować darmową reklamę :P

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja to jestem ciekaw czy dostajesz bany gdy administracja danego serwera dostanie cynk że nagrywasz tą serie z ich serwera xD

Bo niektórzy pewnie się zastanawiali czy zostawić lub zbanować darmową reklamę :P

Kiedyś sobie to sprawdzę :DxD

Metin na Modach #16 (Rayen2.pl) - Top 1 gildia na modzie !

https://www.youtube.com/watch?v=c-ymtr8yWpg

Opublikowano

Nikt nie pisze w tym temacie, każdy to olewa. Jednak Virtual wieczne spiny, bo youtuber pokpił sobie z ich serwera.

W sumie przypomniało mi się, że przecież u Was logi z WaitHacka są wysyłane od razu na GG do Game Masterów. Skoro oni z tym nic nie robią (Wasi GM), to pora to zmienić?

Strzałka.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...