Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Campserv - czy to wypali?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wakaje sie zblizaja, mam znowu faze na minecrafta po ponad pol roku, kasa sie przyda a takze bardzo chcialbym zrealizowac moj stary pomysl na serwer (nie wywalilem jeszcze plikow!). Generalnie serwer bylby.. campingowy. Spawn w neutralnym, wolnym od mobow campingiem. Kilka urokliwych miasteczek w okolicy. Jezioro, gory, pustkowia. Latanie z kolegami na koniach, palenie ognisk. Sojusze i atmosfera przygody. I esencja calosci- komenda /tent stawiajaca kolo nas maly, prywatny namiocik c: bylyby takze losowo generujace sie questy- byloby wiec to cos zupelnie nowego z bardzo luznym RPG. Muzyka w texturpacku podmieniona na chillout, lekki house i dzwieki przyrody. Serwer raczej przytulny, dalbym 3 kanaly czatu (da sie chyba tak) zeby nie bylo syfu i okolo 70 slotow. Spotkaliscie sie kiedys z czyms takim? Zagralibyscie? Prosze was o opinie :) oczywiscie beda takze VIPy, ktore dawalyby dwie dzialki prywatne i jakiestam bonusy. Co wy na to?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ps. nie gram od dawna, na jakiej wersji teraz stawia sie serwy? Najnowszej czy 1.7.1?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja bym z chęcią pograł, ale przydały by się takie "modyfikacje" na na przykład ognisko, namioty itp. Pomysł bardzo fajny, ale wszystko zależy od wykonania ;) serwery najpopularniejsze są na 1.7.4 i 1.7.5

Zostaw "Lubię to"!

Ilość postów:   10   50   200   1000  5000

Ilość polubień:   2   10   50   200   1000

Ilość godzin na forum:   1   5   20   100   500

Opublikowano

Mi sie bardzo podoba, bym napewno grał, a i także kupil nawet VIP'a. Lecz na tym poziomie co teraz tworzą serwery musiałbys mieć autorskie pluginy. Ale masz fajne pomysły mi sie podoba :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Nie wypali ;-;

tu nie ma żadnego pomysłu xD widzę troszkę RPG i RP ;-; ale to jeszcze nic xD

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Mi sie bardzo podoba, bym napewno grał, a i także kupil nawet VIP'a. Lecz na tym poziomie co teraz tworzą serwery musiałbys mieć autorskie pluginy. Ale masz fajne pomysły mi sie podoba :)

Pozdrawiam

Szczerze to autorskich nie planuje, bo po co??? (Zwlaszcza ze nie umiem ich pisac ;)

Wszystkie potrzebne sa na wyciagniecie reki- dzialki, mcmmo, namioty, struktury budujace sie jak przedmioty...

@bilon22 bo to taki urozmaicony, pokojowy survival :p poza terenami miasteczek feel free :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...