Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie: Source i Ekran Logowania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiadome ze by ci większość uwierzyła ale mnie liczba postów ani komentarzy nie rusza więc masz problem.płacą ci za takie pierdolenie ? Smuty Smuty bla bla bla bla bla

idz poproś przyjaciół żeby za tobą się wstawili ;)

Haha, niech go ktos zbanuje, bo nie wyrobie xD. Nie mam duzo przyjaciół, jak juz to tylko takich, ktorych dlugo znam. Ale nawet taki Naid, z ktorym nie mam dobrych relacji Ci powie, ze ten filmik to nie fake i postawi Cie do pionu :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Haha, niech go ktos zbanuje, bo nie wyrobie xD. Nie mam duzo przyjaciół, jak juz to tylko takich, ktorych dlugo znam. Ale nawet taki Naid, z ktorym nie mam dobrych relacji Ci powie, ze ten filmik to nie fake i postawi Cie do pionu :)

No już to widzę też zaraz nagram identyczny filmik i oddkryje afryke ze max lvl wbilem na psach 300 . i koniec filmu 

a taka prawda ze jak wylogujesz wyjebie ci lvl 44 a w bazie będzie dalej 300lvl o magia?

Aldrenis Metin2. Coming Soon Nowa Era Serwerów.

Opublikowano

No już to widzę też zaraz nagram identyczny filmik i oddkryje afryke ze max lvl wbilem na psach 300 . i koniec filmu

a taka prawda ze jak wylogujesz wyjebie ci lvl 44 a w bazie będzie dalej 300lvl o magia?

No dajesz, nagrywaj. Zrobisz to Ci pogratuluje i podziękuję za rozmowe z Toba :)

Opublikowano

No dajesz, nagrywaj. Zrobisz to Ci pogratuluje i podziękuję za rozmowe z Toba :)

Ale przecież on ma rację, tak samo jest na serwerze FunMt2 czy NextMt2, nie pamiętam dokładnie i po relogu Lv znika, tylko jest quest który przywraca ten Lv, czyli nic nowego nie odkryłeś bo oni to zrobili bez source.

Opublikowano

polewę z ciebie mam jak z kolegi jak na dworze obok mnie jak stal go gołąb osrał całą twarz myślałem ze umre ze smiechu.

no ale dobrze nagram filmik. tylko nie w tej chwili bo wczoraj kupiłem nowy komputer i nie mam na nim żadnych plików 

Opublikowano

polewę z ciebie mam jak z kolegi jak na dworze obok mnie jak stal go gołąb osrał całą twarz myślałem ze umre ze smiechu.

no ale dobrze nagram filmik. tylko nie w tej chwili bo wczoraj kupiłem nowy komputer i nie mam na nim żadnych plików 

Jak będziesz używał przecinków, twoje zdania będą prostsze do zrozumienia.

Twoje porównania świadczą o twoim poziomie kultury osobistej, to nie działa tak że kto kogo bardziej pociśnie albo obrazi w bardziej czy mniej żałosny sposób ma rację.

Co do tematu, mając source, zwiększenie maksymalnego poziomu jest naprawdę proste.

sygnatura2.png

Opublikowano

Jak będziesz używał przecinków, twoje zdania będą prostsze do zrozumienia.

Twoje porównania świadczą o twoim poziomie kultury osobistej, to nie działa tak że kto kogo bardziej pociśnie albo obrazi w bardziej czy mniej żałosny sposób ma rację.

Co do tematu, mając source, zwiększenie maksymalnego poziomu jest naprawdę proste.

hahaha dobrze rozumiem max lvl ustawić łatwo taki żeby nie zapisywało ale proszę o dowód ze po wylogowaniu nie znika lvl to przyznam rację 

bez urazy ale samo słowo nic nie znaczy.

Opublikowano

hahaha dobrze rozumiem max lvl ustawić łatwo taki żeby nie zapisywało ale proszę o dowód ze po wylogowaniu nie znika lvl to przyznam rację 

Jutro mam egzamin e12, ale jak ci zależy to do końca tygodnia zrobię taki filmik.

sygnatura2.png

Opublikowano

Jutro mam egzamin e12, ale jak ci zależy to do końca tygodnia zrobię taki filmik.

Ja już odpuściłem, Ty też powinieneś z tym filmikiem i skupić się na tym, na czym Ci naprawdę zależy ;)

Opublikowano

Ten gościu ma niedojebanie mózgowe, wystarczy popatrzeć na jego posty, szkoda czasu. 

Btw. e12 wersja x - zjebany.

Okej, mówiąc prosto, łatwo i łopatologicznie:

1) Szukasz wszystkich plików w których znajduje się coś odwołującego się do yang, szukasz w nim typu danych jaki jest przypisany do yang (int) i zmieniasz na 

long long int

Edycja po stronie binki i serwera.

Tadam, to wszystko, a Wy dalej się chwalcie jakie to trudne.

Tak tak wiem, znalezienie wszystkich plików było taaaaaaakie trudne...

Opublikowano

Kończę te komentarze, które nic nie wnoszą.

Z tego co boooo mi powiedział(ja tam nie bawiłem się na source) to zmienna przyjmująca wartość max levela ma typ BYTE, czyli unsigned char(na cholere char, tego nie wiem). Możesz wpisać tam dużą liczbę(do 255 znaków długości), chociaż to char, ale ok. Może booo coś mi pomylił z zmienną, niech będzie.

Żadnego typu nie trzeba zmieniać wystarczy zwiększyć liczbę max lvl w stałej const i tyle.

PS: Przestańcie się kłócić.

Opublikowano

Jaki przyjeb.. masakra! Zaczalem Twoim poziomem wiec zrozumiesz. ;)

Wracajac do Twoich slow.. pomiedzy wyrazami "cc" a source uzyles slowa diff. I mam pytanko

do Cb, po chuj diff? I co to "cc". xD

Nie dawno widzialem Twoje tematy z banalnymi problememami, a teraz probujesz zabłysnąć, lecz niestety pierdolisz takie glupoty, ze glowa mala.

Opublikowano

Jaki przyjeb.. masakra! Zaczalem Twoim poziomem wiec zrozumiesz. ;)

Wracajac do Twoich slow.. pomiedzy wyrazami "cc" a source uzyles slowa diff. I mam pytanko

do Cb, po chuj diff? I co to "cc". xD

Nie dawno widzialem Twoje tematy z banalnymi problememami, a teraz probujesz zabłysnąć, lecz niestety pierdolisz takie glupoty, ze glowa mala.

hmm gogle nie gryza?> cc inaczej cpp pało no chyba ze jesteś za cofany to trzeba do ciebie pelnym zdaniem i nazwa plików mówić to przepraszam

daje ci po szkole czy przed szkolą? Obronca za spermę do ryja xD

Opublikowano

No i panowie, @legado was prowokuje jak mało kto. :)

Chociaż sam pierdoli głupoty, cc to nie cpp chodź oba formaty są. Korzystasz ze swojego skrótu który zmyśliłeś (na dodatek błędnie) i oczekujesz, że każdy to zrozumie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

No i panowie, @legado was prowokuje jak mało kto. :)

Chociaż sam pierdoli głupoty, cc to nie cpp chodź oba formaty są. Korzystasz ze swojego skrótu który zmyśliłeś (na dodatek błędnie) i oczekujesz, że każdy to zrozumie.

Pozdrawiam!

uszasty odbycie z czym ty mi kurwa wyjeżdżasz myslisz ze ci oko wyparuje czy cię topili w piaskownicy tuska? Z tego co widzę ciągniesz rowa mu tak ze go slychac w burdelu jakby ktoś mu robil przeszczep chuja twoja wada mózgi tani wszystkich obco krajowców.troglodyto za piątaka sprzeda Polaka idz kurwo bo jak widzę co piszesz to mi hejt sie prosi.

booo ladna reklame na gg zrobiłeś widzę samemu sobie nie mozesz obronić to zbierasz ekipe do obrony jeszcze adminów i moderatorów przekabac żeby bana dali.pewnie im juz tam propozycje na tace kladziesz

Opublikowano

hmm gogle nie gryza?> cc inaczej cpp pało no chyba ze jesteś za cofany to trzeba do ciebie pelnym zdaniem i nazwa plików mówić to przepraszam

daje ci po szkole czy przed szkolą? Obronca za spermę do ryja xD

To tak co to "gogle"? Chyba google ale to chyba nie o to Ci chodzilo, chyba, ze celowo "o" zgubiles..

Cc to inaczej cpp, no no nowych rzeczy sie dowiaduje.

A ostatnich dwoch zdan za chuja nie zrozumiem. :|

Cos o dawaniu, cos o spermie.. Moglbys pisac poprawnie po polsku? Wtedy kazdy Cie zrozumie, rowniez ja.

Aa i nadal sie dowiedzialem sie dlaczego i po co jak to podkresliles, musi byc diff? :D

Opublikowano

To tak co to "gogle"? Chyba google ale to chyba nie o to Ci chodzilo, chyba, ze celowo "o" zgubiles..

Cos o dawaniu, cos o spermie.. Moglbys pisac poprawnie po polsku? Wtedy kazdy Cie zrozumie, rowniez ja.

Aa i nadal sie dowiedzialem sie dlaczego i po co jak to podkresliles, musi byc diff?  :D

Wcześniej jeszcze myślałem, że on to pisze serio, ale teraz z tego co widzę to stało się jasne, że to troll albo ktoś mu zwinął konto i próbuje zrobić wszystko żeby go zbanować. Nie ma sensu się z nim kłócić, bo jak nikt tego nie będzie robić to on zacznie się z wikipedią, ymirem, gf'em kłócić itd :D

Opublikowano

Aa i nadal sie dowiedzialem sie dlaczego i po co jak to podkresliles, musi byc diff? :D

No nie wiesz po co diff kiedy mamy source? I nie wiesz po co binki do clienta? Nie wiesz też co to cc? Weź Ty wyjdź człowieku, nic nie potrafisz...

Opublikowano

uszasty odbycie z czym ty mi k***a wyjeżdżasz myslisz ze ci oko wyparuje czy cię topili w piaskownicy tuska? Z tego co widzę ciągniesz rowa mu tak ze go slychac w burdelu jakby ktoś mu robil przeszczep chuja twoja wada mózgi tani wszystkich obco krajowców.troglodyto za piątaka sprzeda Polaka idz kurwo bo jak widzę co piszesz to mi hejt sie prosi.

booo ladna reklame na gg zrobiłeś widzę samemu sobie nie mozesz obronić to zbierasz ekipe do obrony jeszcze adminów i moderatorów przekabac żeby bana dali.pewnie im juz tam propozycje na tace kladziesz

hahaha to jest całkowita prawda booo wczoraj przez gg prosił kwiatmixa o zbanowanie ciebie i widzę ze bana dostałeś.

Wcześniej jeszcze myślałem, że on to pisze serio, ale teraz z tego co widzę to stało się jasne, że to troll albo ktoś mu zwinął konto i próbuje zrobić wszystko żeby go zbanować. Nie ma sensu się z nim kłócić, bo jak nikt tego nie będzie robić to on zacznie się z wikipedią, ymirem, gf'em kłócić itd :D

nie ma to jak pisać na priv do osób z prośbą pomóż bo mnie hejtują plis.zal mi cię chłopce. już nie liczę ze kwiatmixa przekupiłeś całą rozmowę widziałem jak do niego pisałeś "mógł byś zbanować tego noba legado? bo mi wizerunek psuję " 

Opublikowano

Jak to Ty legado to Twój temat z 16 czerwca 2014 był pytaniem jak zmienić lv na 255 w difem, a tu nagle godzine później wpadają do Ciebie bracia i wszystko wiesz. #easygg

Opublikowano

Zapytałem się w jakich plikach w source a tu wyszło czy można czy nie można. Można w Source zmienić bo wiem. Tylko gdzie co i jak.

Chodzi mi o to gui co tam jest Przyciski itd. bo widziałem to gdzieś kiedyś a znaleźć nie mogę. Albo niech ktoś napisze na jakim serwerze mogę to znaleźć.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

hahaha to jest całkowita prawda booo wczoraj przez gg prosił kwiatmixa o zbanowanie ciebie i widzę ze bana dostałeś.

nie ma to jak pisać na priv do osób z prośbą pomóż bo mnie hejtują plis.zal mi cię chłopce. już nie liczę ze kwiatmixa przekupiłeś całą rozmowę widziałem jak do niego pisałeś "mógł byś zbanować tego noba legado? bo mi wizerunek psuję " 

-.-

Tak, rzeczywiście bardzo go prosiłem o zbanowanie kogokolwiek ...

ivq1dh.jpg

@topic

Możesz, ale nie musisz. Ten ekran logowania to w source też możesz zmienić ze względu na to, że w source wszystko można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...