Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kamermodem

Kolec123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak mam na Samosie. A Dokładnie tak że włączam bota (auto atak) i tak po minucie czasem krócej mnie wywala. To samo przy włączonym autopickupie w dt :) Znam maksymalne wartości speedów żeby nie wywalało ale z takim wywalaniem z gry spotykam się pierwszy raz od tego update metina.

Opublikowano

Gdy konczy sie ladowac pasek automatycznie wywala z powrotem do loginu; tez tak macie?

Moda wklejasz do spatchowanego clienta PL'a.

Też tak mam na Samosie. A Dokładnie tak że włączam bota (auto atak) i tak po minucie czasem krócej mnie wywala. To samo przy włączonym autopickupie w dt :) Znam maksymalne wartości speedów żeby nie wywalało ale z takim wywalaniem z gry spotykam się pierwszy raz od tego update metina.

Spróbujcie oboje pobrać i wgrać ponownie moda(ze strony kamera).

Opublikowano

Ta spróbujcie wgrać moda...yhym też miałem ten problem ale to wina item filtera kopiuje itemy na liście i potem laguje obciąża łącze i loga. Wystarczy wyczyścić w metin2>hackbar>pickupwhitelist Dodać itki od nowa i działa 

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...