Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBD 45 lvl wp co tera?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam sure WP 45 lvl nie wiem co mogę nią tera robić, gdzie zarabiać lub expić.

Skille: Ostrze m5, zbroja m1 ( jara ku ), reszta w strach

Biolog: Jeszcze zęby

Eq: Fms +9 26 sr 10 dt 10 diabl 10 szycie potwora +3, Bransa srebrna +9, ebo 9 5b mix, naszyjnik 1.5khp, buty 1.5khp (mam fenki +1  2k hp), zbroja 18 lvl +8 z uchylki +3 1.5khp 10 do pż 6 strzały reszta syf, wyzywka +8, bojowa tarcza+7

Nie mam konia ( robie jeszcze ) ale mam bengala.

Buff ma 32 lvl blogo m3 reszta  w pomoc

Opublikowano

Polecam v1 szpony jeśli dasz rade to idz do v2 i bij po 3-4 grupki . Zbieraj złom i sprzedawaj . Zawsze mozesz załadować w is przeciez teraz tylko PL'owi na tym zależy .

mr76n6.png
Opublikowano

Polecam v1 szpony jeśli dasz rade to idz do v2 i bij po 3-4 grupki . Zbieraj złom i sprzedawaj . Zawsze mozesz załadować w is przeciez teraz tylko PL'owi na tym zależy .

W v1 ogarniam ale jeśli chodzi o syf to wole DT 5 spotow na parterze i mam 1 strone w broniach 60 lvl.

A co do IS to poszło 400 zł i nic ciekawego z tego nie mam xD

@a co do metinow to cienko bo bije je po 550 tylko kryt 1.1

Opublikowano

Siemka mam sure WP 45 lvl nie wiem co mogę nią tera robić, gdzie zarabiać lub expić.

Eq: Fms +9 26 sr 10 dt 10 diabl 10 szycie potwora +3, Bransa srebrna +9, ebo 9 5b mix, naszyjnik 1.5khp, buty 1.5khp (mam fenki +1 2k hp), zbroja 18 lvl +8 z uchylki +3 1.5khp 10 do pż 6 strzały reszta syf, wyzywka +8, bojowa tarcza+7

Buff ma 32 lvl blogo m3 reszta w pomoc

Zatrzymaj się, bij metki 40 i wbij zbrojkę na m4/5 i ostrze m6. Zrób konia na 11 lvl, wtedy bij metki 40/45 i kup lepszą zbrojkę (polecam yy+7 z hp). Z takim eq i skillami idź do v2 i tam exp.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zatrzymaj się, bij metki 40 i wbij zbrojkę na m4/5 i ostrze m6. Zrób konia na 11 lvl, wtedy bij metki 40/45 i kup lepszą zbrojkę (polecam yy+7 z hp). Z takim eq i skillami idź do v2 i tam exp.

Metiny 40/45 to schodzą szybciutko, zbrojki nie mam zamiaru wymieniać do 61 lvl bo moim zdaniem ta spokojnie wystarczy, jutro mam zamiar wyzwojować ostrze do g1.

Opublikowano

Eq: Fms +9 26 sr 10 dt 10 diabl 10 szycie potwora +3, Bransa srebrna +9, ebo 9 5b mix, naszyjnik 1.5khp, buty 1.5khp (mam fenki +1  2k hp), zbroja 18 lvl +8 z uchylki +3 1.5khp 10 do pż 6 strzały reszta syf, wyzywka +8, bojowa tarcza+7

Buff ma 32 lvl blogo m3 reszta  w pomoc

Exp narazie na BO do 50 lvl a potem do v2, a zarabiaj przez łowienie lub kopanie rud. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...