Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

laptop gry

penerurwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wit am, szukam laptopa do.gier głównie zależy mi na tym aby pograć w LOLa a w przyszłości laptop będzie służył do notatek w szkole więc nie musi być kozacki, wiem że najłatwiej podać dobrego laptopa ale zależy mi na niskiej cenie. 60 klatek na wysokich ustawieniach to jest.to czego oczekuje. I mam pytanie czy jest możliwe kupno laptopa bez windowsa

Opublikowano

2000 zł lecz nie chodzi mi o jak najbardziej wydajny laptop do tej kwoty ale proszę o podanie sprzętu który wyciągnie 60 klatek na wysokich ustawieniach w grze lol. I jestem zainteresowany kupnem laptopa bez windowsa.

Opublikowano

Bardziej polecam Komputer do gier . Gdy byłem młody też chciałem laptop wytrzymał mi 3 lata z czego przez rok działały mi dobrze gry a w tych ostatnich 2 latach musiałem grać na very low.Teraz gdy mojemu złomowi spaliła się płyta główna zamierzam jutro zamówić komputer.

Reasumując : Nie twórz mojego błędu i kup sobie kompa ;3

yls1.jpg

=====

Ezreal <3

Opublikowano

Kolego, proszę nie odbiegaj od tematu, mam komputer za 3tys lecz nie mialem jak go zabrać na wakacje dlatego potrzebuje mobilnosci jaką daje laptop. Potrzebuje laptopa ktory uciagnie spokojnie grę lol w przyszlosci laptop bedzie służył do notatek ( do gamingu mam pc )

Czy ten laptop pociągnie http://m.ebay.co.uk/itm/271521695661?nav=SEARCH ?

Opublikowano

Jeżeli ma tam grafike tego geforca gt 525m. To uciągnie. Jak ma integre to może na low

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...