Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] 911 GT3 RS vs Procar vs LFA

Arecki12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie :) Które autko najlepsze w klasie A, a które w S. Mam Murcielago ale jakoś mi nie podpasowało, nie umiem za bardzo skręcać :D Z góry dzieny za porady.

A i jeszcze jedno. Gdzie można zdobyć dobre części? Mam Murcielago, Super Bee do ucieczek i Scirocco.

Opublikowano

Najlepsze w A będzie M1 Procar, a w S 911 GT3 RS.

Gdzie można zdobyć dobre części?

Nie wiem, bo chyba dropią się randomowo.

Opublikowano

Jeśli chodzi o zdobywanie części, to zależy czy grasz czysto, czy nie.

Legalne sposoby to:

- Zwiększanie serii poszukiwań skarbów (części ultra na serii powyżej 19 dni)

- Pierwsze miejsca w wyścigach multiplayer (sprint, tor, drag)

- Złote karty w ucieczkach drużynowych (najszybsza - High Stakes)

- Niektóre osiągnięcia

- Platynowe pakiety kart - dostępne jako nagroda za niektóre achievementy lub jako prezent przy zakupie SB.

Nielegalne:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam poszukiwanie już 23 dzień i 3 dzień z rzędu dostałem część uliczną -_-. Kupiłem 2x hajs za te SB co dawali na starcie. Do źródeł nielegalnych wolę nie sięgać bo nie wiem czy ewentualny ban może polecieć na całe konto Origin (a mam BF3 Premium a nie chciałbym stracić).

Opublikowano

Mam poszukiwanie już 23 dzień i 3 dzień z rzędu dostałem część uliczną -_-. Kupiłem 2x hajs za te SB co dawali na starcie. Do źródeł nielegalnych wolę nie sięgać bo nie wiem czy ewentualny ban może polecieć na całe konto Origin (a mam BF3 Premium a nie chciałbym stracić).

Jeśli chodzi o poszukiwania skarbów to jest to całkowicie losowe (tak jak w przypadku nagród za wyścigi), czasami trafisz kilka dni z rzędu ultra, a czasami tylko uliczne.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...