Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu

TheWoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam czegokolwiek działającego obecnie na Ravii, ma ktoś jakieś info? 

najbardziej potrzebuję działającego mobberhacka 

ostry.png

Opublikowano

nie wykrywalny jest mod? słyszałem że Ravia jest dość dobrze zabezpieczona :). Tak czy siak próbuję, dzięki za info 

ostry.png

Opublikowano

nie wykrywalny jest mod? słyszałem że Ravia jest dość dobrze zabezpieczona :). Tak czy siak próbuję, dzięki za info

Wykryc moga tylko wtedy gdy napisza do Ciebie pw a ty bedziesz zmuszony im odpisac.(Kropki przy nicku sa w innych odleglosciach).

Zreszta kiedys banowali na potrzeby filmu,teraz gmow tam nie ma ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedną małą prośbę.Dawno nie grałem w metina, nie mam żadnych plików na komputerze, właśnie przeglądam forum ale nie potrafię tego znaleść. 

Potrzebuję Clienta 2013 PL, żeby wrzucić sobie tam kamera. Wielkie dzięki za pomoc, może się uda coś pograć na tej Ravii :) 

ostry.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedną małą prośbę.Dawno nie grałem w metina, nie mam żadnych plików na komputerze, właśnie przeglądam forum ale nie potrafię tego znaleść. 

Potrzebuję Clienta 2013 PL, żeby wrzucić sobie tam kamera. Wielkie dzięki za pomoc, może się uda coś pograć na tej Ravii :)

Moda musisz wgrać do spatchowanego clienta PL'a ;)

http://pl.metin2.gameforge.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...