Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza bron 1.2.4

JamGrzmot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sniper rifle ale musisz mieć dużo na krytyki wtedy na hita rozwalasz graczy (multiplayer).

Opublikowano

Witam

Robiłem testy w temacie napisane jest na jaka jest najlepsza bron na  BOSS'y  wiec tak sniper rifle wypada okropnie nawet nie próbowałem zabić the twins'ow bo mi się znudziło

chain gun'em poszło bardzo szybko nawet nie trzeba było skorzystać z potionka a wersja dla bogatych bardzo bogatych coin gun z platinium coinami zrobiłem test z inveditem powiem tak dmg takie jak sniper riffle z fire ratem minisharka/megasharka

Czyli tak na boss'ow najlepsza bronią (najbardziej uniwersalna i bardzo dobra) jest chain gun  którego fire rate jest 2 razy szybszy niż w przypadku minishark'a bądź megasharka jeszcze skorzystamy z chlorophyte bullet'sow mamy maszynkę do masowego zabijania (bądź venom te maja większy dmg o 4 bez żadnych bonusów ale za to nie maja automatycznego naprowadzania do celu wybór zależy od preferencji i od sytuacji)

Testy robiłem z shroomite armor'em oraz na sniper riffle miałem około 330 dmg i 98% criticala.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...