Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrał byś na takim serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu chciałbym napisać że piszę z telefonu. Czy zagrałbyś na serwerze typu minigame gdzie może 10% lub jeszcze mniej nie było autorskie, tak wiem pewnie kojarzycie mnie z tego ze kłamałem na firegun autorskie pluginy chodź w cale tak nie było. Ale to już się zmieniło razem z marwikiem wzięliśmy się za pisanie pluginów których spis zobaczycie już dziś, co by było na takim serwerze:
- kompletnie inny system skywars z klasami i wiele wiecej
- tntrun z klasami
- spleeg ktory był pomysłem gawronek79
- rush ta minigame zainspirował mnie pewien niemiecki serwer może będzie lepszy może nie czas zobaczy
- TF2

Macie jakiś pomysł na więcej minigame pisz w komentarzu bądź jesteś zaje*** budowniczym pisz na pw:)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Dziobak_22 to znaczy jak bys proponowal

@Dziobak_2 wygladac mialo by zaje*** a ile ludzi to czas zobaczy narazie to bedzie serwer na mala ilosc slotow np 20 a potem dopiero cos okolo 500itp ale mysle ze bedzie duze zainteresowanie oraz chyba serwer bedzie polsko/angielski/a jezeli znajdziemy osobe ktora ogarnia perfect niemiecki to tez i on bedzie:)

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@Dziobak_22 to znaczy jak bys proponowal

@Dziobak_2 wygladac mialo by zaje*** a ile ludzi to czas zobaczy narazie to bedzie serwer na mala ilosc slotow np 20 a potem dopiero cos okolo 500itp ale mysle ze bedzie duze zainteresowanie oraz chyba serwer bedzie polsko/angielski/a jezeli znajdziemy osobe ktora ogarnia perfect niemiecki to tez i on bedzie:)

20 slotów to za mało. Uwierz mi, jeżeli reklama będzie dobra, nawet na MPC to 100 graczy masz murowanych. Przy 20 slotach serwer odstraszy graczy...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Mini game kowadlo czyli kowadlo ktore spada z nieba seriami. Ghast czyli latajacy duch ktory niszczy mini mape a gracze musza przetrwac. Jailbreak czyli np. Ja cos mowie ludzia co maja zrobic jak ktos tego nie zrobi ginie mozna taki plugin do tego zrobic ze na czacie bedzie pisac np. Podskocz i jak ktos nie podskoczy ginie. Wszystkie te rzeczy robie jako eventy komendami bez zadnych pluginow polecam mm tego wiecej ale pisze z komorki.

Pisane z alcatel m'pop english soft

Opublikowano

@up3,2 no ok cos postaramy ogarnac:)

@up1 a ciekawe jak to bedzie zautomatyzowane to mozna bylo by ogarnac to taki Sajmon mowi:) a to z kowadlami to takie troche nudnawe by bylo:( ale ten duch to tez nic oryginalnego

Opublikowano

Z kowadlami wlasnie nie bedzie nudne. Beda kowadla opadac seriami i w niektorych miejscach dziury tam musza ludzie wbijac. Z tym ghastem podaj mi gdzie to widziales. Sa domki itd.. A po mapce lataja ghasty i strzelaja w graczy mozna budowac =) takze mini gra podpalacz gracze biegaja a w roznych miejscach welna sie pali i gracze nie moga wpasc do lawy. Takze Jakies mapy escape na 4 graczy po skonczonej grze mapa sie regeneruje.

Opublikowano

@Timezpl odezwe sie do cb na pw z pewna propozycja:-)

Opublikowano

Witam, odrazu chciałbym napisać że piszę z telefonu. Czy zagrałbyś na serwerze typu minigame gdzie moze 10% lub jeszcze mniej nie było autorskie, tak wiem pewnie kojazycie mnie z tego ze klamałem na firegun autorskie pluginy chodz w cale tak nie było. Ale to juz sie zmienilo razem z marwikiem wzieliśmy sie za pisanie pluginow ktorych spis zobaczycie juz dzis, co by bylo na takim serwerze:

- kompletnie inny system skywars z klasami i wiele wiecej

- tntrun z klasami

- spleeg ktory był pomysłem gawronek79

- rush ta minigame zainspirowal mnie pewien niemiecki serwer moze bedzie lepszy moze nie czas zobaczy

- TF2

Macie jakis pomysl na wiecej minigame pisz w komentazu badz jestes zaje*** budowniczym pisz na pw:)

Nie. Czemu?

- Kłamstwa

- Brak umiejętności

- Brak pomysłu na zrealizowanie serwera

Zaprezentowałeś praktycznie to, co jest na innych serwerach.

A brak pomysłu można potwierdzić tym:

Macie jakis pomysl na wiecej minigame pisz w komentazu badz jestes zaje*** budowniczym pisz na pw:)

Jeszcze 12 czerwca dałeś podanie na technika, i uwzględniłeś tam co najwyżej config, teraz już piszesz "zaawansowane" pluginy na MiniGame.

Darujesz sobie straty pieniędzy, i nam. Czasu zmarnowanego na to, żeby bawić się z tobą w skrypty które nazywasz pluginami.

@Edit To, że jesteś na telefonie nie zwalnia cię z przestrzegania zasad pisowni.

Czemu mielibyśmy poświęcić swój czas na serwer, gdzie technik/właściciel nie może poświęcić nawet minuty więcej, by nie kaleczyć języka polskiego?

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie. Czemu?

- Kłamstwa

- Brak umiejętności

- Brak pomysłu na zrealizowanie serwera

Zaprezentowałeś praktycznie to, co jest na innych serwerach.

A brak pomysłu można potwierdzić tym:

Jeszcze 12 czerwca dałeś podanie na technika, i uwzględniłeś tam co najwyżej config, teraz już piszesz "zaawansowane" pluginy na MiniGame.

Darujesz sobie straty pieniędzy, i nam. Czasu zmarnowanego na to, żeby bawić się z tobą w skrypty które nazywasz pluginami.

@Edit To, że jesteś na telefonie nie zwalnia cię z przestrzegania zasad pisowni.

Czemu mielibyśmy poświęcić swój czas na serwer, gdzie technik/właściciel nie może poświęcić nawet minuty więcej, by nie kaleczyć języka polskiego?

No wiesz.. Niektórzy mogą mieć English soft w którym nie ma polskich znaków. Ja takowy soft niestety posiadam i nie mogę napisać ę,ą mam angielską klawiaturę w komórce.

@topic  Jest już sporo serwerów mini games na taki serwer potrzeba min. 100 slotów :)

Opublikowano

To co napisales.. hm.. nie zagralbym. Dla mnie to co opisales za nudno wyglada.

Jeszcze to "kojazycie" mnie dobilo ale oczywiscie to tylko szczegol :D co tam ze admini nie umieja pisac :D

Opublikowano

Ahh te kochane heity:>

Tak mam caly angielski sofr jak i wszystkie menu a ze pisze na tel to juz nie moja wina ze nie uzywam T9 gdyz nie nawidze tego ale to juz moja sprawa osobista. Osa po 1 zajmuje sie serwerami od 4lat i raczej wiem lepiej co potwafie a czego nie tak jak pisalem dzis bedzie wstawiona lista pluginow abyscie nie pisali ze uzywamy malo optymalnych ale takze dobrych skriptow. A pomyslow mamy naprawde sporo ale mozna sie zapytac czy ktos zna jakies oryginalne lub takich co sa na serwerach premium

Opublikowano

A kto będzie dla was budować areny itd... Wybudowanie takich zeczy zaimuje troche czasu napewno krótko to nietrwa.

Opublikowano

@Skoxus a jak myslisz misiek, ale teraz go nie ma i nie ma jak z nim pogadac a wlasnie skoxus zapomnialem backapa map z firegun zrobic;(, wiem ze dlugo zajmuje ale nikt nie mowil ze startujrmy za tyg, zbieramy ekipe, youtuberow, i wielkie otwarcie:)

Opublikowano

No wiesz.. Niektórzy mogą mieć English soft w którym nie ma polskich znaków. Ja takowy soft niestety posiadam i nie mogę napisać ę,ą mam angielską klawiaturę w komórce.

@topic  Jest już sporo serwerów mini games na taki serwer potrzeba min. 100 slotów :)

Nie chodzi o brak polskich znaków (To nawet ujdzie, zrozumiem ten ból). Ale jak ktoś nie umie poprawnie napisać słowa. Edytował post od razu po moim "Hejcie" czy jak to nazwał.

Ahh te kochane heity:>

Tak mam caly angielski sofr jak i wszystkie menu a ze pisze na tel to juz nie moja wina ze nie uzywam T9 gdyz nie nawidze tego ale to juz moja sprawa osobista. Osa po 1 zajmuje sie serwerami od 4lat i raczej wiem lepiej co potwafie a czego nie tak jak pisalem dzis bedzie wstawiona lista pluginow abyscie nie pisali ze uzywamy malo optymalnych ale takze dobrych skriptow. A pomyslow mamy naprawde sporo ale mozna sie zapytac czy ktos zna jakies oryginalne lub takich co sa na serwerach premium

Zajmujesz się serwerami od 4 lat, a piszesz coś takiego:

Witam, nazywam sie Adrian mam 15lat. Potrzebujesz profesionalnego technika na serwer napisz do mnie na pw a sie dogadamy, moze opisze co potrafie:

- spolszczanie pluginow bez config

- profesionalne zarzadzanie vps badz serwera dedykowanego

- pisanie wlasnych skript

- tworzenie paczki pluginow, optymalizacja ilosci pluginow

Napisane 12 czerwiec 2014 .

Tak nie pisze "profesjonalny technik".

Następne: http://www.mpcforum.pl/topic/1179196-szukam-2-pluginow-help/

Czy uważasz to za post profesjonalnego technika?

Nie umiesz znaleźć zwykłego pluginu wpisując odpowiedniego tekstu w google, twoje wypowiedzi nie mają żadnego ładu.

Okłamywałeś użytkowników, i ty chcesz pisać że jesteś profesjonalnym technikiem?

Zapomnij, że ktoś wejdzie na twój serwer i zostanie stałym graczem, jeśli z takimi umiejętnościami i takim podejściem podchodzisz do wszystkiego.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie chodzi o brak polskich znaków (To nawet ujdzie, zrozumiem ten ból). Ale jak ktoś nie umie poprawnie napisać słowa. Edytował post od razu po moim "Hejcie" czy jak to nazwał.

Zajmujesz się serwerami od 4 lat, a piszesz coś takiego:

Napisane 12 czerwiec 2014 .

Tak nie pisze "profesjonalny technik".

Następne: http://www.mpcforum.pl/topic/1179196-szukam-2-pluginow-help/

Czy uważasz to za post profesjonalnego technika?

Nie umiesz znaleźć zwykłego pluginu wpisując odpowiedniego tekstu w google, twoje wypowiedzi nie mają żadnego ładu.

Okłamywałeś użytkowników, i ty chcesz pisać że jesteś profesjonalnym technikiem?

Zapomnij, że ktoś wejdzie na twój serwer i zostanie stałym graczem, jeśli z takimi umiejętnościami i takim podejściem podchodzisz do wszystkiego.

czemu wyedytowałem post ponieważ zeby nie bylo lolejnego nie potrzebnego hejta:)

tak jestem profesionalnym technikiem ale tak jak piszesz moze nie znam wszystkich pluginów z bukkit.org ale ok nikt nie jest w stanie zapamietać kazdej nazwy pluginu. a pozatym sam sobie poradziłem i napisałem swoj plugin:)

a co amsz na mysli mowiac ze nikt nie wejdzie na serwer to juz nie mi ani tobie oceniac czy ktos bedzie chciał zostać stałym graczem:)

Opublikowano

@Kuba_1001PL Wiec tak dostajesz monety (jeszce nie mamy dla nich nazwy) ktore sumoja się ze wszystkich minigame i do poszczegolnych minigame wykupujesz klasy oraz itemy stałe lub na jeden raz ale te itemy stałe lub nie nie beda na wszystkie minigame bo to może nie miało by sensu ale tak by to wyglądało zgrubsza:)

Opublikowano

Ja z wielką chęcią bym zagrał na takim serwerze bo według mnie dobrze by to wyglądało i troszkę mógł by się różnić od pozostałych serwerów minigame.

Jestem jaki jestem ;)

Opublikowano

@ketopron Dzieki:) i tu masz racje bedzie oryginalnie mamy juz ekipe budowniczych wiec moze do wakacj sie wyrobimy ale watpie w to troche bo duzo do roboty jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...