Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CD-key'em

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Cd-key'ami do Frozen Throne. Otóż chciałbym pograć z kolegą i mam 2 CD-keye do Frozen Throne. Wszystko ładnie, pięknie ale gdy we dwóch chcemy wejść na battlenet to u jednej osoby pojawia się błąd "CD-key jest używany przez ...." . CD-key'e są INNE. Reinstalowaliśmy grę już kilkaset razy, wymienialiśmy się cd-keyami ale nic nie pomogło. Komputer kolegi nie jest podłączony do mojego internetu ani nie miał żadnego kontaktu z moim PC, więc to odpada). Proszę o jak najszybszą pomoc.

GRA JEST ORYGINALNA I CD-KEY'E TEŻ!!!

Opublikowano

Już wiem w czym problem. Użyłem 2 CD-keyów i teraz Frozen throne używa 2 kodów na raz więc jak mam to zrobić żeby się tego jednego kodu pozbyć? odinstalowałem grę, usunąłem folder z grą ale to nadal nie pomaga. Ten kod musi być gdzieś wpisany. Czy ktoś się orientuje jak to zrobić żeby ten kod wymazać z mojego komputera?

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Udało mi się naprawić problem.

Gdyby komuś przytrafił się taki przypadek jak ten to powiem jak go naprawić :

1. Musimy odinstalować grę z komputera (najlepiej z obydwu)

2. Wchodzimy w "Start -> Uruchom"

3. Wpisujemy "regedit"

4. Wciskamy CTRL + F

5. Wpisujemy Warcraft

6. Usuwamy z rejestru pliki które są związane z Warcraftem (te które się wam pojawiły).

7. Potem robimy to samo co w pkt. 4 tylko że wpisujemy "Frozen"

8. Usuwamy wszystko co jest związane z Frozen Throne (tam są pliki War3CD i War3XCD i tam są podane cd-keye)

9. Gotowe! :)

UWAGA! Należy zrobić tą czynność na obu komputerach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...