Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w lolu da się przegrać grę?

ProDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka osób mnie wyzywało od gówien i troche mnie to martwi. Ja nie feedowalem żeby przegrać tylko pokazać, że można wygrać każdy mecz. Wiele osób przecież płacze z powodu botlane'u 0/5, a tak naprawdę feedowanie jednej osoby nie jest tak problematycznie jak sie może wydawać. Najważniejsze to abyście wy byli silni, a wtedy nawet sfeedowany przeciwnik może was połechtać...

@ spróbujcie wygrać z takimi statami (przynajmniej te x/20) i dajcie mi SS to wrzucę do tematu :)

Oddaj tyle killi na rankedzie w goldzie i wyżej, zobaczymy jak szybko "wygrasz".

Opublikowano

Taki feeding to zawsze ryzyko przegranej i trzeba mieć odrobinę szczęścia. W jednym z moich meczy wyszedł tylko ryze, ale mogła też reszta, a samemu się nie wygra. Na rankedach ludzie są też zestresowani i tak bardzo zależy im na wygranej, że psychicznie by nie wytrzymali do czasu aż bym przynajmniej 0/20 zrobił i o dalszej grze nie byłoby mowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...