Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja

Vixerie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem gdy chcę zainstalować cokolwiek z instalki itd. Wyskakuje taki błąd:

Wiecie co musze zrobić bym mógł instalować ?

651641402862291265487.jpeg

Opublikowano

net framework 4

ew sciągaj z bezpośrednich linków.

Wyskakuje mi takie cos przy naprawie net famework 4:

Co mam robic? A tego pliku netfx_Core_x86.msi nie mam, bo przeszukałem net famework.

866241402904962265487.jpeg

Opublikowano

\Nie można zainicjować interfejsu graficznego instalacji" - tyle wynika z błędu. Teraz następuje pytanie: czy pojawia Ci się ten błąd przy każdej instalacji? Czy np. tylko wybranych programów?

Spróbuj zainstalować od nowa windows installer: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8483

i przy okazji przeskanuj komputer programem antywirusowym, bo ten blad moze byc spodowany wirusem.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odinstaluj - ponownie ściągnij z instalek (wchodząc na Google) - zainstaluj - i spróbuj uruchomić.

Jak by to nie działało, to pisz, to ja będę kombinował z tym Twoim błędem. Dzięki za udostępnienie SSa.

bez gif

Opublikowano

Odinstaluj - ponownie ściągnij z instalek (wchodząc na Google) - zainstaluj - i spróbuj uruchomić.

Jak by to nie działało, to pisz, to ja będę kombinował z tym Twoim błędem. Dzięki za udostępnienie SSa.

Ale mi nic się nie chce instalować, bo ten błąd wyskakuje.

Opublikowano

No dobra, ale mi nawet nie chca niektóre programy odpalać muzyki itd. nowych sprzetów mi nie czyta np. telefonu i różne takie tam.

Nikt nie wie czego dotyczy ten błąd?

Opublikowano

Windows oryginalny? Jaka wersja? Sam wypalałeś obraz na płycie/pendrivie? Sprawdziłeś sumy kontrolne obrazu?

Wyłączałeś jakieś usługi/grzebałeś coś w systemie?

Sprzęt na pewno jest sprawny?

Ja bym sformatował dysk jeszcze raz. ;)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Przeinstalowałem windowsa w sposób, że wszystkie pliki mi zostają i tyle, ale przed przedinstlowaniem nie było tego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...