Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie pluginy mogę użyć do serwera Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Chciałbym się od was dowiedzieć jakie pluginy mogę wykorzystać do serwera hardcore.

Prócz podstawowych takich jak:
Essentials , PEX (czy inne permisje) , AuthMe , AntyRelog.

Za wszystkie pluginsy dzięki , postaram się je wykorzystać w nowym serwerze ;P

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Na HardCore to przede wszystkim dobry plugin na gildie, najlepiej aturoski, bo pluginy na necie mogą mieć dużo wad i bugów, dlatego radze ci autorskie gildie. Po 2 jakiś ciekawy drop, drop możesz nawet zrobić w pluginie OD (OtherDrops).

I to chyba tyle. ;)

A możesz dodać jakieś urozmaicenia np. Różdżka spawnująca krowy czy coś w tym stylu ;)

Opublikowano

Z tych dostępnych w internecie to jedynie OtherDrops. Reszta autorskie ( mogą być skrypty, znam pewien serwer który cisnął na skryptach i niby mówią ludzie żeby wypierdalać z tym gównem, a 150 osób obecnych zazwyczaj było, teraz mają zrobić reaktywacje), jakieś dobre gildie. Otherdrops bo bez sensu robić nowy plugin na drop, skoro jest otherdrops. Funkcje i tak będą te same.

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...