Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2

Rodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko :D Czy privek Diamondmt2 dziala czy nie? bo ludzie pisza ze dziala a mi nawet stronka sie otworzyc nie chce a jak wbijam ( bo mam sciagnietego) to zadne CH nie dzialaja. 

Z gory dzieki :D

Opublikowano

Priv Diamondmt2 zakończył działalność, serwer został zamknięty, do reaktywacje wątpię by kiedykolwiek doszło. 

A był to dobry serwer, szkoda, bardzo szkoda.

Opublikowano

zna ktos moze jakis podobny server do tego? tylko lepiej jakby skile wbijalo sie - 10ku do G i kamykami  na P:D tylko nie u npc all

Opublikowano

zna ktos moze jakis podobny server do tego? tylko lepiej jakby skile wbijalo sie - 10ku do G i kamykami na P:D tylko nie u npc all

Ascarial
Opublikowano

:/ gralem na ascarial ale to nie jest podobne do diamonda ... chodzi mi zeby exp byl troszeczke mniejsze ale tak troszeczke :D zebys jakbys mial z 100lv to jestes taki nom :D dobry a z 70lv to zeby mozna bylo pvp robic, ale serv bez 6/7 bonow :D

Opublikowano

Diamond upadł . ;d

Może Dreikon.pl/Invoria.pl/Ethana.eu ?

Jak juz to Ty na glowe upadlas, nie reklamuj innych serwerow !! 

Crive zna sie na rzeczy, tylko brakuje mu checi, oraz motywacji .  . . ponad 10tys na miesiac mu starczalo, zarobil wystarczajaco, zapewne stracil. Strony nie dzialaja, dlaczego ? Nie zostaly oplacone. Jesli uda mi sie z nim skontaktowac moze cos zdzialam . . .

PS. Diamond zostal wylaczony dlatego, ze byl wlam do bazy danych . .  .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...