Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Społeczność

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się czy istnieją jeszcze jakieś mniejsze lub większe serwery stworzone przez Polaków? Jeśli tak, poproszę o nazwę/link do prezentacji. Jeśli jednak takiego serwera nie ma (co bardzo mnie zasmuci) - podajcie jakiś, gdzie gra najwięcej polaków.

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka,

humannus ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Sam chciałem gdzieś pograć, ale coś w stylu 150x exp ale nie mogę się na nic zdecydować :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Sam chciałem gdzieś pograć, ale coś w stylu 150x exp ale nie mogę się na nic zdecydować :P

Też uważasz że wszystkim teraźniejszym serwerom brakuje "tego czegoś", co miały ich poprzedniki?  :unsure:

Opublikowano

Czy ktoś ew grałby na 110 capie, to jest spolszczony Silkroad  :rolleyes: Powiedzmy, że w rękach ciekawe pliczki mam not released :)

Opublikowano

Polskie serwery z tego co wiem nie są zbyt pozytywnie przyjmowane przez zagranicznych graczy, a jeżeli tych nie będzie to i mało polaków takowy serwer odwiedzi ze względu na małą ilość graczy, no chyba że nie tylko MPC ale inne grupy społeczności Silkroada się na raz wbiją na serwer :D

Akutalny serwer: LegionSRO (140cap)

IGN: Rage (Warrior/Cleric)

Level: 115(+)

Gildia: AllForFree

Opublikowano

@UP:

Myślę, że coś takiego to akurat dla zagranicznych nie jest :D

SybMMj1.png

5vR3BUn.png

NZJK4fA.png

L0IAByU.png

6hzEHvZ.png

kULIIog.png

iR57LE9.png

YhINlBC.png

48Gljyr.png

gm1u6zM.png

O5xGG7d.png

RvHfWlF.png

6bNpTGj.jpg

Opublikowano

Widzę że dysponujesz niezłymi pliczkami, stawiaj serwer dla Polaków, czekamy! :D

Akutalny serwer: LegionSRO (140cap)

IGN: Rage (Warrior/Cleric)

Level: 115(+)

Gildia: AllForFree

Opublikowano

Widzę że dysponujesz niezłymi pliczkami, stawiaj serwer dla Polaków, czekamy! :D

Mogę powiedzieć, że vSRO to nie jest, więc mogą być lekkie problemy z botem :)

Pracuję aktualnie na multi-lang, tak więc jeżeli ktoś nie lubi polonizacji, zawsze może użyć j. angielskiego. Dodatkowo:

ixrn9cv.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...