Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgranie zespołu od czego zależy ? :>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie.. Mam cały skład Angielski każdy zawodnik jest podpasowany do pozycji jak i do formacji mam 100 Zgrania.. Przed chwilą grałem mecz z jakimś graczem co miał 100 Zgrania, ale zawodnicy nie byli ani z tej samej drużyny, ani z tego samego kraju .. Miał natomiast podpasowanych zawodników do pozycji i do formacji..

Czy jeżeli zrobię skład mieszany, np. Francusko-Hiszpańsko-Angielski i podpasuje ich do pozycji i fromacji otrzymam 100 Zgrania ?

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Tamten koleś miał Pozycji i formacje ale na ŚP miał Amerykańskich na Obronie Hiszpanów a na LP, N, PP Niemców...

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Czyli jak zrobie skład przynajmniej 3 narodowości pomieszam to otrzymam 100 zgrania ?

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Nie, nie bedziesz mial 100 zgrania.

Napisze Ci jak to dziala ze tylko idiota nie zrozumie.

Twoi zawodnicy otrzymuja zgranie gdy gracze ktorych laczy linia sa z tej samej/samego: Kraju, ligi( np. BPL) . Jesli chcesz zrobic hybryde ze 100 zgrania, musisz laczyc ich w taki sposob aby byli wlasnie z tego samego kraju lub ligii.

Przyklad: bramkarz cech, obronca Luiz( jest zgranie bo ta sama liga) .

Opublikowano

a okey xD Zrozumiałem = Nie jestem idiotą :D A tak pro po to z jakiem ligi najlepiej robić hybryde ?

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

a okey xD Zrozumiałem = Nie jestem idiotą :D A tak pro po to z jakiem ligi najlepiej robić hybryde ?

Z 4 najpopularniejszych lig: BPL, Seria A, BBVA i Bundesliga.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...