Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś użył mojego e-maila przy rejestracji - Co zrobić?

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj podczas codziennego sprawdzania poczty zauważyłem maila z serwisu eBay z treścią informującą o nowo zarejestrowanym koncie.

Co dziwne nigdy nie korzystałem z ebay'a a nawet jeśli bym korzystał, to nie dałbym nicku w stylu "123123zzz" itp. a w mailu coś w tym stylu było podane.

Niestety od tygodnia mam też problemy z internetem i przez większość czasu lepiej chodzi na moim ledwo działającym telefonie internet mobilny z sieci a niestety na telefonie nie włącza się strona ebay'a. 

W poniedziałek chcę iść wyjaśnić sprawę z tym internetem, więc jakbyście mogli coś podpowiedzieć co i jak z tym zrobić, napisać jak skontaktować się z supportem (jeśli telefonicznie to tylko w języku polskim, jeśli pisemnie np. czat, może być ewentualnie w angielskim jednak preferuję polski) itp. Będzie mi trochę łatwiej to rozwiązać, a nie chciałbym mieć później z tego powodu nieprzyjemności.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...