Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pomysłodawcę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje dyspozycyjnego pomysłodawcę / osoby, która będzie szukać bugów i nie tylko.Serwer jest tworzony na VPS przeze mnie.Poszukuję osoby, która ma sporo czasu conajmniej te 4-6 h w dzień roboczy, doświadczenie i masę oryginalnych pomysłów.Serwer będzie medium, na start około 200 LVL.Póki co zrobione to są podstawy:

-dodane expowiska;

-dodane itemy;

-pety, kostiumy podstawy itd;

-odbugowane pliki w miarę;

-kopia bazy co północ;

-posiadany patcher, hosting etc;

-wiele więcej rzeczy.

Wszystko idzie do edycji.Po skończeniu wszystko idzie, pod solidnego sponsora.Napewno % jakiś odpalę.

Opublikowano

Serwer będzie medium, na start około 200 LVL.

medium, 200lvl na start? serio? chyba to błąd, więc popraw. :P jak się  nie mylę, to powinno być "max. 200lvl" :D

polecam. ;)

Opublikowano

medium, 200lvl na start? serio? chyba to błąd, więc popraw. :P jak się  nie mylę, to powinno być "max. 200lvl" :D

polecam. ;)

Chodziło mu o to, że na początek będzie 200 poziom, i po tym jak killka osób wbije ten maksymalny to zostanie zwiększony.

Polecam.

Opublikowano

Pare lat temu razem z takim gościem z którym grałem na PL'u ponad 3 lata (obaj wbilismy ten 99 )

Stworzyliśmy serwer VPS, no można powiedzieć że on stworzył bo znał się na edycji itp.

Ja byłem od "rozkazów" on od roboty :D

Stworzyliśmy serwer hamachi który w dzień startu przyjął 130 osób ale serw po kilku dniach padł bo maszyna nie wytrzymała.

Nadal mam ten projekt u siebie na kompie i mogę Ci go udostępnić.

PS. Serwer będzie w późniejszym czasie na dedyku ?

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Ref, serwer stoi na czystej podstawię, uzgodnię również inne propozycje serwera, nie musi być to medium. Jestem otwarty na wszelkie propozycje, jedynie wymagam dostępności ;)

Opublikowano

Witam.Chętnie obejmę tą posade ;). Mam sporo pomysłów które sprawią że na serwerze będzie chciało się grać dniami i nocami. Jestem ogarniętym graczem i wiem co się ludziom spodoba.W sprawie wykrywania bugów powinno pójść szybciej niż  w przypadku innych.Nie raz testowałem serwera i znam wiele bugów tych drobnych jak i tych większych.Podstawy tworzenia serwerów w miare ogarniam więc jeśli chodzi o dodawanie rzeczy typu kostiumy,znaczek gma itp to nie ma problemu . Jeśli udało mi się  przekonać w ten krótki sposób ciebie że to właśnie ja powinienem objąć tą posade to prosiłbym o podanie jakiegoś kontaktu na pw tz gg,skype,ts

Opublikowano

Polecam :) Ale powodzenia w robieniu serwa :) był vps i znikł ; 0 dziwne

ziAxB2s.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...