Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PoskiCraft

NeutralnyHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moze byc z mchc poniewaz tirex pisal caly kod 

a może.

Wygląd skopiowany

Opublikowano

Wszytkim wam się w głowie poprzewracało ;/ Serwer jest fajny a Wam się zawsze nic nie będzie podobać. Dziś o 14:00 nether!

logo.png

Opublikowano

To co ty pieprzysz, Iwanek to to są przerobione toolsy i gildie z xcrafters wiem, bo sam je mam.

A ty lepiej tirexie ucisz się, jeżeli nie chcesz aby te pluginy (nie bój się, oczywiście bez twojego backdoora) razem z udostępnionym source codem (mówię też o tabliście) który zdekompiluje i naprawie trafiły na mpcforum.

Gdybyś je miał to byś widział, że to nie są xcr. więc... 

POZDRAWIAM.

SERWER JUŻ NIE MA LAGÓW!

DZIŚ o 14 EVENT!

Opublikowano

Dlaczego już nowa edycja za tydzień..? ile ta miała..? 2 tygonie?

Dobra obstawiamy z jakiego serwera teraz spawn skopiujecie :D 

Opublikowano

Tirexie kochany

Kogo tu chcesz oszukać?

Wykorzystałem waszą dziecinną naiwność, wbiłem się na ftp polskiego shitu który nazywacie serwerem i ukradłem wasze "pliczki" z xcrafters

Dowód

http://iv.pl/images/03151216205670594133.png

Po więcej : piszcie.

Pozdrawiam

Twój wierny kompan

Uber

P.S Radze ci tańczyć tak, jak ja zagram w innym wypadku twoje pliki polecą do sieci, z udostępnionym sourcem, i bez twojej żałosnej komendy na op'a :)

Bo ja ci nie daruję tej zdrady.

haha, teraz mnie rozmieszyłeś:

Co to za żałosny teksik... uśmiałem się... to ty zaje.... zabrałeś pliki i sobie pojechałeś w siną dal. I to nawet dobrze. Ty grasz jak ci grają i wyczekujesz na odpowiedni moment, żeby popierdolić komuś pliczki. I potem go straszyć.. Podaj adres na pw, chyba ze jak chcesz może być tu... 

Idź do lekarza bo te marsjanki mają skutki uboczne. Polecam ci na przyszłość. Już chyba masz schizy, że piszesz takie teksty jak to ty mnie oszukałeś, zdradziłeś:

Opublikowano

@nordicman

O co Ci chodzi ze zniszczeniem tego serwera?

@topic:

Serwer nie jest najlepszy, ale najgorszy też nie jest... administracja może coś ten... nie tegges... ;_;

Ogólnie wszystko zerżnięte... nie polecam.

3.1/10...

sygnatura.png

Opublikowano

@nordicman

O co Ci chodzi ze zniszczeniem tego serwera?

@topic:

Serwer nie jest najlepszy, ale najgorszy też nie jest... administracja może coś ten... nie tegges... ;_;

Ogólnie wszystko zerżnięte... nie polecam.

3.1/10...

Ze zniszczeniem może nie.. chodzi raczej o Beke z ekipy Polske gówno  i ich pluginów.

A chociaż zabezpiecznia mają takie że raz im zgrieefowałem ten serwerek.

Opublikowano

Skoro @nordicman włamał się na Wasz serwer czy tam "pożyczył" Wasze pluginy to nie wiem czy jest bezpiecznie grać.
Serwer po samej prezentacji wydaje się ciekawy. Ale jeśli to prawda, że pluginy są przerobione z innego serwera to nie zagram. Moje oczekiwanie i pewnie większości też to oryginalność.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Skoro @nordicman włamał się na Wasz serwer czy tam "pożyczył" Wasze pluginy to nie wiem czy jest bezpiecznie grać.

Serwer po samej prezentacji wydaje się ciekawy. Ale jeśli to prawda, że pluginy są przerobione z innego serwera to nie zagram. Moje oczekiwanie i pewnie większości też to oryginalność.

Nie włamał się po prostu mu zaufałem i się zawiodłem.

Nad oryginalnymi komunikatami pracujemy, oczywiście nowy spawn :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...