Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Launcher.

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam i szukam, ściągam i ściągam te wszystkie launchery, instaluje, deinstaluje,

przeinstalowywuje i praktycznie żaden nie działa. Minecraft by Zyczu wywala błąd.

Normalny minecraft nie pozwala mi dostać się na żadny serwer "koniec transmisji".

Jakby ktośmi mógł pomóc i podrzucić dobry, działający launcher to byłbym zobowiązany ;]

4043121350.png

Opublikowano

Pewnie masz zaśmiecony PC po tym wszystkim ;-;

Usuń wszystkie nieaktualne pliki xD

I włączaj te launchery jako administrator :D lepszych już nie znajdziesz xD

Do tego zaktualizuj jave i sterowniki. Powinno być okej xD

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Właśnie aktualizuje mi się Keinett launcher. Błędu zyca sobie nie przypomnę bo już go nie mam na komputerze, a dane czyszczę po każdym pliku także... Dam znać czy keinett zadziała ;[

No i zielony pasek KeiNett'a zatrzymał się na jakichś 98%...

4043121350.png

Opublikowano

Doszedł do końca i nic się nie stało. Kiedy znowu klikam PLAY to po raz kolejny zielony pasek się ładuje. Wie ktoś o co chodzi?

4043121350.png

Opublikowano

Za czwartym razem załączył się KeiNett, w razie problemów oczywiście skorzystam z twojego Launchera :) Dzięki w każdym razie za propozycję. Jeszcze zobaczę czy mogę wejść na serwery,

Wszystko już działa, pozdrawiam ;)

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...