Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorszy skin?

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rito Girl Tristana, Golden Alistar, Traditional Lee Sin, Bioforge Darius, Unmasked Kayle, Assassin Master YI, Deadly i Swam Master Kennen, Stinger Akali, Lollipoppy

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rito Girl Tristana, Golden Alistar, Traditional Lee Sin, Bioforge Darius, Unmasked Kayle, Assassin Master YI, Deadly i Swam Master Kennen, Stinger Akali, Lollipoppy

Golden Alistar? Wymieniasz płatnego skina, który jest w miarę okej (ja tam nim pograłem z 40 gier rankedowych na midzie) a nie wymieniasz tego biednego darmowego Unchained? Żenada.

Mi się nie podobają te darmowe i skiny typu Jinx z Mafii czy Amumu niedoszły król balu.

Opublikowano

Każdy darmowy :v

riot girl tristana szczegolnie ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Golden Alistar? Wymieniasz płatnego skina, który jest w miarę okej (ja tam nim pograłem z 40 gier rankedowych na midzie) a nie wymieniasz tego biednego darmowego Unchained? Żenada.

Mi się nie podobają te darmowe i skiny typu Jinx z Mafii czy Amumu niedoszły król balu.

Co żenada? Unchained wygląda ładniej niż Golden... Ten Golden to tylko inny kolor i to jeszcze c*****y.

Opublikowano

Cybernetyczny ez.

Czemu? Bo kosztuje 3150RP a jest po prostu słaby

Żygać się chce od tego błękitu, animacje słabo zmienione, taki rozwinięty frosted...

Nie nadaje się na legendarny za co u mnie jest najgorszym skinem ;)

(nikt nie mówił, że chodzi o wygląd)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Noxus Gówno Poppy...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

wszystkie skiny tf'a , wyglądają praktycznie tak samo oraz malphite(też wszystkie)

Jeżeli dla ciebie Zamrożony Malphite ma słabego arta to ja nie wiem jaki ty gust masz :)

Jeszcze amumu te pierwsze 2 skiny i annie lodowa.

sstwc.jpg

Opublikowano

Cybernetyczny ez.

Czemu? Bo kosztuje 3150RP a jest po prostu słaby

Żygać się chce od tego błękitu, animacje słabo zmienione, taki rozwinięty frosted...

Nie nadaje się na legendarny za co u mnie jest najgorszym skinem ;)

(nikt nie mówił, że chodzi o wygląd)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Noxus Gówno Poppy...

Właściwie jest to Ultimate skin, a nie Legendarny, a tak btw. to on ma już 2 lata chyba więc czego się spodziewasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...