Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

Aev

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Mam pewien dylemat. Mam zamiar kupić postać na allegro. I teraz naszła mnie taka myśl, może samemu wyexpić.

Ile czasu muszę poświęcić, aby wbić 100 level ? Będę grał paladynem lub sorkiem. 

Oczywiście pacc + cc z allegro mogą być. 

Opublikowano

Jak ostro się weźmiesz to w miesiąc-dwa da radę wbić 100 (pacc), ale byś musiał na waste lecieć.

Nie kupuj z allegro, raz możesz zostać oszukany, dwa większą satysfakcję będziesz miał wbijając 100 lvl swojej postaci, którą własnoręcznie stworzyłeś!

Opublikowano

100lv w miesiąc to można wbić spokojnie, nawet bez jakiegoś mega waste ani PG.

Przejście rooka zajmuje 1h, MS'em od 8-33 możesz iść na cyclopolis edron (z ringiem) od 33 spokojnie earth elementale na edron, od 45 z zieloną staminką mozna iść robić PG na DL'e z SD gdzie zawsze coś może sypnąć, od 60 waterki PH, od 75 ostrożnie DL'e Fenrock a tam już leci.
w między czasie można iść na ancienty na ANK i trzaskać taska.

mój kolega wbił 100lv ED'em w 5 dni z wastek 1kk bez bota ;d

Opublikowano

Bez bota na pełnym no-life, z dużą ilością CC, to:

100 RP - 7-14dni - 800-900k waste

100 MS - 5-10 dni - 1-1.3kk waste

Eteor.eu - Najlepszy OTS w Polsce ! Start już 21.11.2014 - Godz 18:30 ! Po starcie, zaczynaj grę !

Opublikowano

100lv w miesiąc to można wbić spokojnie, nawet bez jakiegoś mega waste ani PG.

Przejście rooka zajmuje 1h, MS'em od 8-33 możesz iść na cyclopolis edron (z ringiem) od 33 spokojnie earth elementale na edron, od 45 z zieloną staminką mozna iść robić PG na DL'e z SD gdzie zawsze coś może sypnąć, od 60 waterki PH, od 75 ostrożnie DL'e Fenrock a tam już leci.

w między czasie można iść na ancienty na ANK i trzaskać taska.

mój kolega wbił 100lv ED'em w 5 dni z wastek 1kk bez bota ;d

No tak DLe sypia jak pojebane :D Gosciu , zabilem tegpo tysiace , a liczba DSM i RH ktora mi poleciala zamyka sie w 10 sztuk kazdego itema. Pierdolisz głupoty.

Bez bota na pełnym no-life, z dużą ilością CC, to:

100 RP - 7-14dni - 800-900k waste

100 MS - 5-10 dni - 1-1.3kk waste

Kolejny , skad ty k***a te liczby wziales ? 800-900k waste? no ziomek liczby wyssane z palca , dodatkowo sporo zanizone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...