Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z walka na pvp poniewaz jak walcze z kims to mc zaczyna mi lekko przycinac ..tak ze trudno jest kogos trafic

Jak ustawie widok z tylu postaci to juz tak nie tnie.

Prosze o pomoc czym moze byc spowodowane ciecie z widoku na calym ekranie

Daje like

Opublikowano

Kup nowy komputer :) A tak na serio to nie wiem :x

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

Podaj wszystkie twoje opcję / zrób formata / zainstaluj najnowsze sterowniki do kart graficznej.

Używasz lanchera premium / n-p?

:)

Opublikowano

Uzywam launchera non premium by zyczu i tam jest gotowy optifine i maks wyciagnie do 60  fps czasami a norma to 30

Slyszalem jeszcze ze gamer booster przyspieszy mc ale mam problem poniewaz nie moge dodac zyczu do aplikacji ktore ma przyspieszyc ktos wie jak ?

To jak dopisac ten ram ?;d

Opublikowano

Najpierw pobierz i zainstaluj OptiFine, potem jak juz zainstalujesz odpal MC i wejdz w animacje i wylacz wszystko napewno nie bedzie scinek, zmien ten rendering na far i powinno działac :)

Opublikowano

Najpierw pobierz i zainstaluj OptiFine, potem jak juz zainstalujesz odpal MC i wejdz w animacje i wylacz wszystko napewno nie bedzie scinek, zmien ten rendering na far i powinno działac :)

@muuuuciekk haha rozwaliła mnie opcja FAR to jest daleko przez to są lagi :P więc jak zmieni na far będzie miał większe niż na normalnym renderingu

Opublikowano

@muuuuciekk haha rozwaliła mnie opcja FAR to jest daleko przez to są lagi :P więc jak zmieni na far będzie miał większe niż na normalnym renderingu

hahahaha mnie tez, bo mi sie pomylilo, chodzilo mi w każdym badz razie ten najmniejszy rendering :D

Opublikowano

Ram dodajesz następująco.

Krok 2:
http://scr.hu/2w98/jc4ky

Myślę, że pomogłem  ;).

RAMu mam przypisane 1024 Mb wiecej nie da rady :D

Ok Wzialem wszystko OFF w Animations I details

I jeszcze mam pytanie

Odleglos renderowania jaka ustawic ? I gladkie Oswietlenie : WYL/Minimalne/Maksymalne ?

No i mam jeszcze Gamer Booster 2 ktory przyspiesza aplikacje tylko ze nie moge przeniesc tam Zyczu biore launcher otwierajacy ale sie nie dodaje..

FPSY zwiekszyly mi sie do okolo 60 :) Ale chce wiecej :D

Opublikowano

Odległość daj najmniejsza, czyli tym czym sie zmienia render, to przesun do samego konca w lewo, nie pamiętam dokładnie co tam jest, bo dawno mc nie wlaczalem. Gladkie oswietlenie daj minimalne :)

Opublikowano

Spróbuj zmienić ustawienia graficzne na najmniejsze... Zainstaluj opfifine.

Spróbuj otworzyć menadżera zadań i ustawić priorytet na wysoki :)

Opublikowano

Ok thx

@RoxiPL mam ustawic priorytet wysoki dla pliku javaw.exe ?

Ktos wie jeszcze jak dodac zyczu do Gamer Boostera 2 ?

Klikam doda i nie dziala :D

Klikam dodaj i biore ikonke zyczu i sie nie dodaje.. moze inny plik trzeba dodac ktos wie jaki ? :)

Opublikowano

@Kroool1

Wez nie ponizaj sie i nie nabijaj postow 

Temat do zamkniecia ;)

Tak jeszcze szybko dopisze że nie zawsze najmniejszy rendering daje najwięcej FPS ja mam tak że jak dam na najmniejszym to mam mniej FPS niż na FAR xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...