Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kayle

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kayle jest ogólnie silną postacią, genialnie sprawdzająca się w lane phase oraz mid game.
Robiąc ją od czyste ap jesteś w stanie one shot'ować przeciwnika, nawet mimo ostatnich nerfów. Build pod AS tworzy z niej potężnego DPS Champion'a.

IMO Kayle jest w stanie pełnić dowolną rolę w teamie, na razie jest w stanie spokojnie odpush'owywać linie na topie/midzie, dzięki ultowi świetnie sprawdza się jako support, w jungli E pięknie clear'uje campy.
Jednak jej minusem jest to, że łatwo ją wyłączyć z teamfight'u, aby nią grać potrzebujesz idealnie opanować mechaniki jej AA, od razu chciałbym wspomnieć o jej Legendary Skinie, który według mnie zmienia mechanikę jej AA.
Jeśli chciałbyś kupować tą skórkę, polecam najpierw ją kupić, a później uczyć się nią grać ; )
GL
Saitoshi

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

Opublikowano

mam p2 skacze sobie z promocji do diaxa na p3 i wracam ;d mainujac kayle wg lolkingow mam na niej 80winow do 40lostow. buduje doran/2 mieczyk do nashora, buty1 nashor buty2 przebicie szybkie (runy hybrydowe przebicie brazowe) rabbadon i obecnie ruunaa wczesniej lich bane. teraz po runaa w lich bane lece i voidstaff lub zoonia sytuacyjnie..

Opublikowano

Jak dla mnie z koreańską metą może być ale jeżeli przejdzie patch 4.11 z nerfem dla E Kayle będzie już rzadziej grana.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kayle jest ogólnie silną postacią, genialnie sprawdzająca się w lane phase oraz mid game.

Robiąc ją od czyste ap jesteś w stanie one shot'ować przeciwnika, nawet mimo ostatnich nerfów. Build pod AS tworzy z niej potężnego DPS Champion'a.

IMO Kayle jest w stanie pełnić dowolną rolę w teamie, na razie jest w stanie spokojnie odpush'owywać linie na topie/midzie, dzięki ultowi świetnie sprawdza się jako support, w jungli E pięknie clear'uje campy.

Jednak jej minusem jest to, że łatwo ją wyłączyć z teamfight'u, aby nią grać potrzebujesz idealnie opanować mechaniki jej AA, od razu chciałbym wspomnieć o jej Legendary Skinie, który według mnie zmienia mechanikę jej AA.

Jeśli chciałbyś kupować tą skórkę, polecam najpierw ją kupić, a później uczyć się nią grać ; )

GL

Saitoshi

Ładnie to opisałeś.

@top

Ja grałem Kayle już od presezonu 3 i bez skina. Aether Wing kupiłem dopiero jakiś tydzień/dwa przed tym nerfem i kompletnie inny champion ze skinem. AA całkowicie inne, płynnie chodzą i wszystko ładnie widać.

Nawet sam nie wiem jak to opisać, ale po prostu jak całkiem inna ze skinem.

Jeśli nie chcesz płacić pieniędzy i przetestować to użyj MKJogo przetestujesz postać i samego skina. Na początku polecam zagrać customa na klasycznym skinie i potem wyjść i drugiego na tym legendarnym. Widać różnicę np. tu https://www.youtube.com/watch?v=n03PkxhSyPw na klasycznym to by nie było takie łatwe.

Opublikowano

Ładnie to opisałeś.

@top

Ja grałem Kayle już od presezonu 3 i bez skina. Aether Wing kupiłem dopiero jakiś tydzień/dwa przed tym nerfem i kompletnie inny champion ze skinem. AA całkowicie inne, płynnie chodzą i wszystko ładnie widać.

Nawet sam nie wiem jak to opisać, ale po prostu jak całkiem inna ze skinem.

Jeśli nie chcesz płacić pieniędzy i przetestować to użyj MKJogo przetestujesz postać i samego skina. Na początku polecam zagrać customa na klasycznym skinie i potem wyjść i drugiego na tym legendarnym. Widać różnicę np. tu https://www.youtube.com/watch?v=n03PkxhSyPw na klasycznym to by nie było takie łatwe.

skoro mkjogo pozwala wgrać sobie dowolnego skina za darmo to po co ludzie kupują skiny? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

skoro mkjogo pozwala wgrać sobie dowolnego skina za darmo to po co ludzie kupują skiny? 

Ja tego nie używam, a poza tym jest pobugowane, np. Spirit Guard Udyr podczas zmiany stance'ów nie ma tych animacji nad jego głową, lub Infernal Nasus ma zbugowaną animację na Q gdy uderza to leci gdzieś obok i zwalony model na ulcie. A na to pytanie to nie umiem odpowiedzieć.

Ja kupuję dlatego że mi się podobają i chcę tj. podziękować Rito za taką dobrą grę xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...