Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 VS Dragon Age 3

250lodowzrobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak naprawdę dowiem się gdy wyjdą obie gry, wiem jedno: po zwiastunach Wieśka już widać że będzie grafika na najwyższym poziomie, co do Inkwizycji EA nie pokazało jeszcze całej mocy jaką będzie ona ,,emanować,, . Dużo od tego zależy też od tego które uniwersum ci bardziej odpowiada: to z Wiedźmin'ów czy  to Dragon'ów.

vy3f.jpg
Opublikowano

W wiedźminie na pewno na pierwszym miejscu będzie fabuła, dialogi, otwarty i spójny świat oraz grafika, jednak nie wiem jak w przypadku Dragon Age'a, ponieważ nie był on aż tak popularny w artykułach jak rodzima produkcja.

Jednak jak już wyżej pisali, nie ma co oceniać gry a tym bardziej porównywać z inną, jeśli jeszcze żadna nie została wydana. Gdy wyjdą obie i minie ok. 2 tygodni od premiery każdej z nich, wtedy ludzie sami ocenią co jest lepsze. Póki co mogą to być tylko domysły. Jednak bardzo liczę na Wiedźmina, bo fabuła w książce mnie tak wkręciła, że niedawno zacząłem ją czytać, a 2 dni temu zacząłem Pani Jeziora ;] Jeszcze Sezon Burz później i można ograć od początku serię gier o Wiedźminie.

Dragon Age też mi się podoba z zapowiedzi, jednak ciekawi mnie jak ta cała rozgrywka będzie się prezentować.

Wieśka mógłbym kupić w ciemno, jednak nad Dragon Age się zastanawiam, czy myśleć w przyszłości nad kupnem. Niestety, jak ktoś już w pewnym artykule napisał przy prezentacji okładki: "Kupiłbym ją od razu, gdyby nie to, że jakiś syf się do niej przykleił w prawym dolnym rogu". Niby wydawca dobry, bo jeden z największych, jednak na samą myśl, że to ta firma, nie napawa optymizmem co do kupna.

Opublikowano

Póki co gry nie wyszły. Jeżeli nie chcesz kupić kota w worku, to poczekaj na pierwsze gameplaye lub streamy z rozgrywki. Póki co, dostajemy same odpicowane filmiki i zdjęcia, które nie muszą odzwierciedlać rzeczywistej jakości produktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...