Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385304843-U691595.png McKvP1385304877-U691595.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : Survival + Frakcje

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 200

1385304711-U691595.pngIp: McKvP.Com.PL

1385304711-U691595.pngPotwory: Tak

1385304711-U691595.pngZwierzęta: Tak

1385304711-U691595.pngPvP: Tak

1385304711-U691595.pngPremium: Nie Wymagamy

1385304711-U691595.pngNether: Tak

1385304711-U691595.pngBiała Lista: Nie

1385305608-U691595.png

Wlasciciel Siyah_Sancak
HeadAdmin KrokoPL

1385305665-U691595.png

Najlepsze pod Survival + Frakcje

1385305694-U691595.png

Zawsze jakieś Eventy typu : Giveall ( kazdy zalogowany gracz dostaje np. 2 koxow ) . Automatic Event ( Automatyczny kod ktory trza przepisac typ : /kod 34224 i dostaje sie 15 golden apple) ITD !

image.png

Proszę nie zwracać uwagę na liczbę graczy ponieważ jest opóźnienie !

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Hymm.Było już z 20 serwerów typu "Pro kox" albo najlepszy serwer ever.Już sama nazwa zniechęca.Najlepsze ? Frakcje ? To powiem że się od innych serwerów niczym nie różnicie(serwerów frakcje) Tyle.Pewnie polecą hejty ze strony administracji

Opublikowano

Hymm.Było już z 20 serwerów typu "Pro kox" albo najlepszy serwer ever.Już sama nazwa zniechęca.Najlepsze ? Frakcje ? To powiem że się od innych serwerów niczym nie różnicie(serwerów frakcje) Tyle.Pewnie polecą hejty ze strony administracji

Gdzie tu jest napisane Najlepsze?? Hmm . Pewnie wiele osób wie że nie które osoby nie umieją ogarnąć frakcje ponieważ są w nim błędy , a u nas poprawione .. Serwer się różni ponieważ nie robimy miesięczny serwer lub nie mam na myśli robić co chwile nowe edycja . A Takie ogar frakcje to mało takich jest . A i wejdź na serwer i ocen a nie Hejtujesz ..

Opublikowano

Nudzi mnie to jak ktoś daje 100 slotow + jak ma 25.... I ta nazwa :/

Jak wszedlem na serwer to ... , dla dzeci to jest drobre

Ciekawe ile ty masz lat ( pewnie jesteś dzieckiem 8 letnim ) .

Nazwa to pasująca pod minecrafta ; )

100 slotów to niedługo będzie ; ) .

Opublikowano

Ciekawe ile ty masz lat ( pewnie jesteś dzieckiem 8 letnim ) .

Nazwa to pasująca pod minecrafta ; )

100 slotów to niedługo będzie ; ) .

Jakby ci zależało to byś się chociaż o ciekawą grafikę postarał, aby zachęcić do gry. Nazwa pasująca do minecrafta?? Dobra teoria, wmawiaj to sobie dalej.

Ps. Nie oceniaj ludzi, których nie znasz.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Powiedź mi kto gra w metina jak nie dzieci jakie jak ty....... - . -

Teorie to ty o sobie napisz .. Nazwa xSkill pff ... I po co hejtujesz hejterze .. Nie masz co robić ?

Opublikowano

To więc tak. Od razu odstraszyla mnie oprawa graficzna prezentacji . Kradziona miniaturka serwera HugoZvPlay tak samo jak i nazwa . KoxCraft , serwery takie nie maja prawa sie wybic a tymbardziej to Craft :< ale to juz wasza sparawa. Teraz co do prezentacji wizualnej serwera . No mapa nie oszukujemy sie nie jest ladna . Co do cuboida polecam dac /rg flag [region] mob-damage deny , budowanie od razu poza linia pvp , wielki grif. Jest tam cos autorskiego ? Nie , autorskie pluginy ? Nie, jedyne co widze to plugin Script ktory bardzo odstrasza :< I jestem rowniez ciekaw czy wszystko jest z neta . Co do ilosci dziennej graczy sie nie wypowiem gdyz jest juz pozna godzina i pewnie juz dawno spia :P . Zero wysilku co do serwera jak dla mnie bylo by to 15 minut roboty lub kopiuj + wklej. Podsumowujac serwer wypadl bardzo slabo i go nie polecam, ale lepiej sprawdzic najpierw samemu niz polegac na komentarzach innych :>

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

To więc tak. Od razu odstraszyla mnie oprawa graficzna prezentacji . Kradziona miniaturka serwera HugoZvPlay tak samo jak i nazwa . KoxCraft , serwery takie nie maja prawa sie wybic a tymbardziej to Craft :< ale to juz wasza sparawa. Teraz co do prezentacji wizualnej serwera . No mapa nie oszukujemy sie nie jest ladna . Co do cuboida polecam dac /rg flag [region] mob-damage deny , budowanie od razu poza linia pvp , wielki grif. Jest tam cos autorskiego ? Nie , autorskie pluginy ? Nie, jedyne co widze to plugin Script ktory bardzo odstrasza :< I jestem rowniez ciekaw czy wszystko jest z neta . Co do ilosci dziennej graczy sie nie wypowiem gdyz jest juz pozna godzina i pewnie juz dawno spia :P . Zero wysilku co do serwera jak dla mnie bylo by to 15 minut roboty lub kopiuj + wklej. Podsumowujac serwer wypadl bardzo slabo i go nie polecam, ale lepiej sprawdzic najpierw samemu niz polegac na komentarzach innych :>

Ziomek smieszny jesteś :) Generator prezentacjii . :*  Jak tak łatwo zrobić serwer w 15min to zrób .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...