Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć własne FRAGMOVIE do cs go.

Etaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Jak stworzyć własne fragmovie od zera.

Potrzebuję przydatnych komend itp,td.

Porady mają być do Cs'a GO.

Opublikowano
cl_draw_only_deathnotices 1
crosshair 0

Reszta to dobre nagranie demka, ewentlanych smooths, których ni chuj nie wiem jak nagrać. Potem dobry edit (tylko nie przesadź z efektami, najlepsze są clean). 

he?

Opublikowano

Co do dobrej jakości przy zgrywaniu, to daj sobie rozdziałkę 1280x720 jeśli możesz, w konsoli wpisz host_timescale 0.25, spowolnij demko do 1/4 prędkości i wtedy nagrywaj. Potem w sonyvegasie po prostu zmieniasz ustawienia prędkości filmu z 1,000 na 4,000 i masz  z powrotem w dobrej prędkości i lepszej jakości.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam. 

Sorry, że odkopuję, ale nie chciałem zakładać nowego tematu, a wydaje mi się, że ten jest bardzo zbliżony z moim pytaniem. 

Chcę zrobić fragmovie, ale tak do porządku. Jak nagrać demko, źeby wyszło mi takie coś : https://www.youtube.com/watch?v=6y5OI1Q1KaA. Chodzi mi dokładnie o wyjście ze spawna oraz killcam. Oglądałem już chyba z 20 tutoriali i nie mogąc niczego znaleźć, powoli się poddaję :/ Dodam, że znam się na programach do renderu i nagrywki oraz wiem co nieco o postprodukcji.

Opublikowano

Witam. 

Sorry, że odkopuję, ale nie chciałem zakładać nowego tematu, a wydaje mi się, że ten jest bardzo zbliżony z moim pytaniem. 

Chcę zrobić fragmovie, ale tak do porządku. Jak nagrać demko, źeby wyszło mi takie coś : https://www.youtube.com/watch?v=6y5OI1Q1KaA. Chodzi mi dokładnie o wyjście ze spawna oraz killcam. Oglądałem już chyba z 20 tutoriali i nie mogąc niczego znaleźć, powoli się poddaję :/ Dodam, że znam się na programach do renderu i nagrywki oraz wiem co nieco o postprodukcji.

Wystarczy nagrac odpowiednie ujecia, nagrac osobno killcam i to tyle masz material.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...