Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 4 z Kanady

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam okazję kupić zestaw PS4 z Kanady i mam pytanie, a mianowicie będę mógł wybrać polski język, jeśli nie to czy idzie ściągnąć, wgrać? A druga sprawa jak jest z napięciem elektrycznym między Polskim sprzętem a Amerykańskim? Przetwornica będzie potrzebna? Oraz jeszcze jedno, słyszałem że idzie wykupywać w firmach gwarancję na sprzęt, dużo to na takie PS4 wyjdzie czy nie i czy papiery zakupu w kanadyjskim sklepie będzie wpływać na tą cenę? No i czy będę mieć interfejs po polsku, jeśli nie to można to jakoś legalnie pobrać, kupić?

Opublikowano

Jezyk mozna zmienic z latwoscia, co do napiecia to nie jestem pewien ale na 100% przejsciowka potrzebna. Jedyny problem jaki bedzie to region. nie wiem dokladnie jak to dziala ale np polska gra moze pobrac DLC ktore nie bedzie dzialac. nie trzymaj mnie za slowo bo tak bylo z PS3 jak czytalem na angielskim forum kiedys.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jezyk mozna zmienic z latwoscia, co do napiecia to nie jestem pewien ale na 100% przejsciowka potrzebna. Jedyny problem jaki bedzie to region. nie wiem dokladnie jak to dziala ale np polska gra moze pobrac DLC ktore nie bedzie dzialac. nie trzymaj mnie za slowo bo tak bylo z PS3 jak czytalem na angielskim forum kiedys.

Z tym nie będzie problemu, konsola PlayStation 4 nie posiada blokady regionalnej.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...