Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL

Erreboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po 3 latach niegrania w metina pomyślałem sobie, że fajnie byłoby wrócić do tej gry :)

Moje pytanie jest następujące: 

Czy opłaca się jeszcze grać na polskim globalnym serwerze? 

Czy można grać bez IS'a?

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

PS. Możecie mi polecić jakiegoś innego globala podobnego do polskiego, na którym opłacałoby się grać (nie SG, mało ludzi)

Opublikowano

Na PL'a opłaca się wracać (TBD), gra tam dużo ludzi i jest w miarę fajna atmosfera (jak na PL'a).

Co do gry bez IS'a to będzie ciężko, ale da się.

Jeśli chodzi o serwer to polecam Ci WebMetin - Medium, duża ilość graczy, niedawno wystartował.

giphy.gif ­

Opublikowano

Osobiście nie polecam wracać sam robiłem to kilka razy i z mizernym skutkiem. Jeśli ostatnio grałeś 3 lata temu możesz być bardzo przerażony jak ta gra bardzo się zmieniła na przestrzeni 3 lat. Nie ma tego klimatu co kiedyś a o eq +9 nie trudno w dzisiejszym metinie. Oczywiście nie musisz grać z IS ale jesteś lata świetlne do tyłu w porównaniu do osób grających z IS czyli jakieś pół serwera

gQSkfLC.png

Opublikowano

Na PL'a opłaca się wracać (TBD), gra tam dużo ludzi i jest w miarę fajna atmosfera (jak na PL'a).

Co do gry bez IS'a to będzie ciężko, ale da się.

Jeśli chodzi o serwer to polecam Ci WebMetin - Medium, duża ilość graczy, niedawno wystartował.

Popieram WhoPL., jeżeli interesuję Cię nadmierna ilość bugów, oraz topka która odchodzi poprzez słaby exp, to WebMetin jest dla Ciebie!

Btw. Osobiście polecam ci TBD. Nowy serwerek, dużo ilość graczy.

Opublikowano

Czy opłaca się jeszcze grać na polskim globalnym serwerze? tak, na tym najnowszym TBD

Czy można grać bez IS'a? do 75lv, potem będzie trzeba już zainwestować w tego pd zeby dalej expic

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Cześć, po 3 latach niegrania w metina pomyślałem sobie, że fajnie byłoby wrócić do tej gry :)

Moje pytanie jest następujące:

Czy opłaca się jeszcze grać na polskim globalnym serwerze?

Czy można grać bez IS'a?

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

PS. Możecie mi polecić jakiegoś innego globala podobnego do polskiego, na którym opłacałoby się grać (nie SG, mało ludzi)

Opłaca się, zawsze się opłacało. Na TBD jest świetna atmosfera ;)

@WhoPL. jak kurwa bez ISu jest ciężko?? Kiedyś nikt na to nie narzekał. Czy ogółem ciężko? O eq+9 nietrudno, więc tak jakby sam sobie zaprzeczasz :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie trzeba grac z ISem, pierscionki PD mozna kupic, Pelerynki tak samo. Wiekszosc rzeczy z IS mozna teraz kupic w grze za Yangi tak wiec z tym problemu nie ma. Jedyny problem, moim zdaniem, to ExpBoty i Yangi na Allegro ;/

61093c6efb.png

Opublikowano

@Who Webmetin upadnie niedługo, bo to serwer typowy pod kasę zobacz ile rzeczy w Is'ie, będzie tak jak z Moralmt2 czy jakos tak ten zielaka.  Mimo iż h@ serwera to za... koleś za dużo rzeczy pod is'a :/.

Z tego co wiem na Pl'u bez Isa jest ciężko grać, a serwer TBD jedyny podobno dobry serwer :)

Opublikowano

na Diumar jest dużo ludzi i ceny są spoko
grają tam największe sławy metina
np. Galaktyczny który jako pierwszy wbił 105, Wulfgar który ma najlepszego epika+9 w całej grze (4x 15 abs i 2k pz)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...