Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MclobbyPvP

Pitbull_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

891711403713278291456.png

PROSZĘ SIĘ TYM NIE KIEROWAĆ, BO MPC WPROWADZIŁO, ŻE KAŻDY OBRAZEK MUSI BYĆ ZAŁADOWANY NA STRONĘ, TAK WIĘC NIE MOŻE POBIERAĆ ZEWNĘTRZNYCH DANYCH I TAK Z MONITORA STAŁ SIĘ OBRAZKIEM...

961881403648534291456.png

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Administracja bardzo miła, skora do rozmowy :) Ładna mapa na PVP :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

A może dodamy TrupioSuperVipa? :)

Koszt utrzymania takiego serwera to sporo pieniędzy. W 100% rozumiem takie zabiegi jak Vipy SVipy i MVipy.

Ja z pewnością zagram :) Prezentacja 10/10 + serwer PVP. Dawno na dobrym nie grałem.

Minecraft to moje życie ;!

Opublikowano

Pieniążki same z siebie się nie biorą, a co to za sens robić serwer i do niego cały czas dokładać? Jeżeli Ci PvP nie odpowiada to zapraszam Cię na nasz serwer MiniGames, który wystartuje w przeciągu paru tygodni. Może nawet dodamy TrupioSuperVip'a :)

Opublikowano

@pomperek

@Aqas1

Przeczytajcie tekst niżej.

Właśnie takie nastawienie powinni mieć użytkownicy. Rozumiecie ich, a oni was :)

@Trupioblady

Gram na ich serwerze/ach od dawna.

Serwery McLobby (Czy raczej, cała ich sieć) są po to, aby każdy mógł zażyć rozrywki, której nie zaoferuje żaden inny serwer. Vipy są tylko po to, żeby musieli mniej płacić za maszynę.

Znam ich ekipę, znam praktycznie każdego jej członka i wiem co sobą prezentują.

Mają genialne pomysły, genialnych programistów, genialnych budowniczych (Nie widzieliście ich umiejętności, ja widziałem.) i genialnie dopracowane serwery.

Dlatego, skoro tak lubisz "hejtować", proszę Cię wbijcie na ich serwery (Horcerace - wyścigi konne oraz Zniszcz monument.) i zobaczcie co oni mają do zaoferowania.

Nie graliście na ich dziełach (Tak, nie boję się użyć tego sformułowania. Według mnie, pasuje ono wręcz wyśmienicie), więc nie macie prawa się wypowiadać w ten sposób.

Ja, osobiście, jak najbardziej polecam tą sieć.

Jest to jedna, jedyna która nie wie co to "strach" przed hejtem.

Zagrasz na ich serwerze/ach to nie oderwiesz się od gry. Komentuj i odpowiadaj tylko wtedy, gdy masz pojęcie o tym co oceniasz.

Osobiście, wstawiłbym Ci za cokolwiek warna (Z powodu zajebistości sieci, którą obrażasz xD), ale nie zrobię tego. :D

PS: Swoją drogą, gdyby porównać tą prezentacje z Twoją, to Twoja wygląda jakby była napisana w notatniku.

@Temat

"Lajk" za temat, prezentacje, serwer i ekipe.

Jak tylko serwer wystartuje, wiedzcie że mnie tam zobaczycie :D

Zresztą, wy o tym już wiecie :D

Moja ocena:

15/10.

Polecam i pozdrawiam

S0L1D3R

@ALL

Zapraszam na serwer HorseRace oraz TDM!

Siedzę tam praktycznie pół dnia dziennie :!

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@S0L1D3R

Cieszę się, że tak miło się o naszej sieci wyrażasz jednak sądzę, iż nawet jakbyśmy nie byli (wg. Ciebie) super, to nie powód by twierdzić że inni są gorsi. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrażać, a że przy tym troszkę nasz obrazi. Trudno :) Nie ma się czym przejmować.

Opublikowano

@Mat666

Wszystkie bany zostały dokładnie sprawdzone.

Jak dostałeś bana za killaure to znaczy że ją miałeś. Jak jednak chcesz się z nami pokłócić to zapraszamy na TS3: ts.mclobby.pl

Mimo iż reklamujemy serwer na mpcforum to chcemy trzymać porządek. Oszustów nie będziemy trzymać.

Minecraft to moje życie ;!

Opublikowano

@Mat666

Wszystkie bany zostały dokładnie sprawdzone.

Jak dostałeś bana za killaure to znaczy że ją miałeś. Jak jednak chcesz się z nami pokłócić to zapraszamy na TS3: ts.mclobby.pl

Mimo iż reklamujemy serwer na mpcforum to chcemy trzymać porządek. Oszustów nie będziemy trzymać.

Tylko ja nie dostałem bana czytaj z zrozumieniem dzieciaku. Typ miał aure pisałem do adma a on nic grał se dalej ... 

Opublikowano

Wyzywanie innych od dzieci nie sprawi, że będziesz traktowany lepiej, a wręcz będziemy taki zachowanie piętnować. Każdy administrator jest tylko człowiekiem. Nie byłem przy tym, więc nie wiem czy to olał, czy nie widział, ani czy nawet miała ona miejsce. Każdy się stara wykonywać swoją prace jak najlepiej, jeżeli ich zachowanie Cię osobiście dotknęło to przepraszam, a co z moimi przeprosinami zrobisz to już tam Twoja wola...

Opublikowano

@UpUp

Jest duża szansa, że admin już kogoś sprawdzał.

Niestety, niewiele osób o tym wie, ale praktycznie zawsze mamy dużo do roboty na serwerze PvP :(

Większość z was oskarża siebie nawzajem - a powodem jest tylko to, że ten ktoś jest od was lepszy lub posiada echantowane eq..

Dlatego też, co kilka minut dostajemy wiadomość o nowym cheaterze, który niszczy wszystkich swoim hackiem.

Staramy się jak najszybciej i jak najlepiej sprawdzać wszystkie zgłoszenia. Często, obserwujemy już kogoś i przez to wy się frustrujecie.

Niedługo zatrudnimy więcej administracji/moderacji, więc będziemy mieli możliwości sprawdzać większą ilość potencjalnych cheaterów.

Pozdrawiam

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Zgadzam się z Solider'em. Dokładamy wszelakich starań, by graczom grało się jak najlepiej. Jednak musicie nam wybaczyć niektóre nieporozumienia :)

Opublikowano

SERWER BARDZO SŁABY
NA PVP NIE MA ADMINISTRACJI I CIOTY BLOKUJĄ ENCHANT
JESZCZE ŁAJZY Z KILLAURĄ GRAJĄ A ADMINI  MAJĄ WYJEBANE
NIE POLECAM!!!

Opublikowano

SERWER BARDZO SŁABY

NIE POLECAM!!!

Widać że słaby server :) niech admy sie ogarną to serv będzie lepszy :)

Opublikowano

Jak dla mnie troche przesada z tym eq Vipów...

Wygląda jak serwer pod kasę.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

SERWER BARDZO SŁABY

NIE POLECAM!!!

Serwer PVP rzadzi się twardymi prawami - jeśli ktoś blokuje enchant to trzeba ich zabić a nie jęczeć na forum jak lama. 

Co do banów - dwa dni działania serwera na wersji beta a rozdzielono już ponad setkę banów. Trudno zrozumieć czemu tak wielu graczy musi protezować się oszustwami, że niemal co drugi gracz nadaje się do wyrzucenia z serwera. Nie tolerujemy oszustów i jeśli tylko ktoś z administracji jest na serwerze rozwiązuje te problemy na bieżąco. Jednak może cię to zdziwić śmiertelnie ale mamy poza serwerem swoje zajęcia - pracujemy, uczymy się, mamy rodziny. Jeśli akurat o 13:30 nikogo z nas nie było na serwerze to zapewne z tego powodu. 24/7 na serwie to sobie może bot posiedzieć, a nie żywy człowiek. Zatem wiadra pomyj jakie tu wylewacie są całkowicie niezasłużone.

Widać że słaby server :) niech admy sie ogarną to serv będzie lepszy :)

Brak KONSTRUKTYWNEJ krytyki. W jakim sensie mamy się ogarnąć? Zaczesać grzywkę na głowie czy może coś poprawić albo dodać na serwerze by rozgrywka była bardziej przyjemna? Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie dotyczące działania serwera. 

Jak dla mnie troche przesada z tym eq Vipów...

Wygląda jak serwer pod kasę.

Temat vipów już był poruszany. Rozumiem że ideałem jest serwer całkowicie za darmo ale to się chyba nie uda. Póki co serwer funkcjonuje bez itemshopu tak by zapewnić graczom równy start. Zestawy zostały tak dobrane, aby zwykły gracz przy odrobinie wysiłku mógł również je zdobyć. Tylko musi nad tym popracować zamiast po prostu wyłożyć kasę. Jeśli chcesz mieć od razu wszystkie dostępne narzędzia w ręku takie jak ma przeciwnik i to za darmo, to zagraj w bierki a nie na serwerze PVP. 

Opublikowano

SERWER BARDZO SŁABY
NIE POLECAM!!!

Post Napisany Dzisiaj, 13:39

Masz poważny problem z rozróżnieniem godzin na zegarku? Widzę sporą różnicę między 13:39 a 19:00 czy może przebywamy i innych wymiarach?

Szanuję cudze zdanie ale wyrażane w ten sposób utwierdza mnie w przekonaniu że należy omijać rynsztok w jakim tkwisz z daleka. Poza tym miałem okazję widzieć sprawowaną kontrolę nad serwerm w godzinach 16-18 i serię banów, któych zapewne nie zauważyłeś. I po raz kolejny mówię - jeśli ktoś blokuje enchant musi umrzeć. Proste i skuteczne. Więc nie smuć albo zmień zabawę w coś mniej stresującego. Może puzzle? :P  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...