Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium?

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram na świecie 82.

Moja wioska wygląda aktualnie tak, z tym że cegelnia jest na poziomie 3.

439991402762792374609.png

Rozmyślam kupno pkt premium.

Jak myślicie, warto teraz to zrobić, jak mógłbym je użyć?

Plemiona są grą mi znaną, jednak największy mój sukces to były 2 wioski i 4000pkt.

Prędkość tego świata jest no cóż mała a w sumie przypadkowo wybrałem świat.

Coś poradzicie z tymi Punktami?

Posiadam jakieś 16 pików, 10 mieczy i rycerz będzie po 24.00

@Proszę o odpowiedź!  Nie kupić czy kupić i jak je spożytkować?

Opublikowano

Widać jak autor potrafi grać ... premium w początkowej fazie wyłącznie na af'a!

Premium od 100.000 + af ew. mk gdy gramy agresywnie i dominujemy okolicę podbijając dziennie sporo wiosek przy tym dobrze je ustawiając(Grupy wg. mapy)

Opublikowano

Ja bym już nie inwestował. Na 82 zaczynając od zera bez znajomości, prędzej, czy później Cię podbiją, a KP jest przydatne dopiero powyżej ~5 wiosek. Wstrzymaj się, 18 wychodzą nowe dwa światy.

Opublikowano

Miałem coś koło 100k punktów na plemionach i na twoim miejscu nie inwestowałbym w plemiona, przynajmniej na tym etapie gry. Gdy zrobisz szlachtę i wojsko to dopiero zacznij myślec o premium, ewentualnie jak bd miał dużo lk do farmienia ogarnij sb tą opcję ataku ze wzoru A i B (nie pamiętam jak to się nazywało ) premium się przydaję przy większej ilości wiosek lub wojska :p

Opublikowano

Miałem coś koło 100k punktów na plemionach i na twoim miejscu nie inwestowałbym w plemiona, przynajmniej na tym etapie gry. Gdy zrobisz szlachtę i wojsko to dopiero zacznij myślec o premium, ewentualnie jak bd miał dużo lk do farmienia ogarnij sb tą opcję ataku ze wzoru A i B (nie pamiętam jak to się nazywało ) premium się przydaję przy większej ilości wiosek lub wojska :P

To jesteś pr0. jak do 100k uciągłeś i nie inwestowałbyś w premium... ogarnij co gadasz i czytaj wyższe posty , a nie nabijaj sobie kolejnych.

To coś ze wzorami "A" , "B" , "C" to alfabet... dobra teraz na serio to Asystent Farmera w skrócie AF noobku.

Asystent farmera to początki gry do 100k ew. jak masz mniej czasu to premka i menadżer konta od 5 wsi i jazda byle by rano wbijać na konto zawsze i patrzeć czy grube nie lecą.

Ps:Bez znajomości jak umiesz grać nawet wbijesz topkę na lajcie tylko trzeba umieć grać.

Aktualnie gram ś42 sam vs połowa świata i się trzymam całkiem nieźle mając 40mln i każdego dnia każde odznaczenia dzienne moje.

Ogar dla reszty i nie odkopywać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...