Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry z nietypowymi wymaganiami

suomi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Szukam Gry MMORPG / RPG na słabiutkie łącze internetowe. I z małą wagą klienta

Sprzęt da rade do każdej gry tylko jest problem z łączem internetowym, jest baaardzo słabe. Może to być stara, nowa gra, z dobrą, słabą grafiką. w 3D lub 2D. Wymieniajcie wszystkie :)

Grałem w maaaase gier, tylko teraz pewnie bym w nie, nie pograł z powodu słabego neta.

Spodobały mi sie :

Cabal

Metin

Tera

i pare innych których nie pamiętam. Obecnie gram w Elsworda ale już mi sie nudzi.

Z góry dziękuje za pomoc :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś priv Lineage 2 Interlude. Klient o ile się nie mylę waży 3Gb więc trochę ponad skalę ale może...

Opublikowano

Global martial heroes(priv) super gierka. Teraz przejeli ja inni i jest o wiele lepiej. Stronka to globalmartialheroes.tk

Opublikowano

Gre zamkneli w 2010r. Zostal tylko 1 i pierwszy zerwer koreanski, ale wiesz sa problemy z kontem aby je zrobic. Sa 2 frakvje. Evil oraz Lawfull, zwierzaki do przemieszczania sie, sety od +1 do +12, duzo mapek, max lvl 160( na koreancu chyba juz wiekszy, ale tam nie gralem wiec nie wiem) dodam, ze ten priv byl tlumaczony z koreanskiego klienta. Zagraj bo nie chce mi sie wiecej pisac, za bledy sorki ale pisze z komy. Dodam jrszcze, ze szybko lvlu 100+ zie nie wbija. Najlepszy gracz do zamkniecia serwera EU, ktory stal 4 lata maksymalnie wbil 153lvl.

Opublikowano

Gunz - polecam priv universe gamers gunz (na globalu nie grałem)
Aika Online 
Nie wiem co jeszcze hmm...
z umierających gier to Kal Online, Talisman Online, Rune Scape
Tak jak wyżej pisali robocraft
ze steam zobacz jeszcze Unturned, LaTale, Dethroned!
Z "pół" MMO to Battle for Wesnoth, Savage 
PS. Żadna gra co podałem nie przekracza nawet 1gb (prócz "LaTale" ma chyba jakieś 1300 mb)

Jeśli chcesz coś pograć ze mną napisz na pw chętnie wrócę do tych gier :)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

A moze survival jakis? Polecam Unturned (polaczenie mc+dayz) wazy 150mb i jest za free na steam :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...