Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkillCenter

pantajem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sc.png

image.png

IP: skillcenter.hostmc.pl

Sloty: 145

Tryb: PVP

Edycja: III

Planowe rzeczy na IV edycje:

- Połączenie BungeeCord

- CastleMod

Zapraszam :3

Opublikowano

na IV edycję polecam także ( jak już kiedyś pisałem) zrobić areny na mapie od skyblocka. Wgrywacie mapę skyblocka robicie 1 arenę, 100 kratek odstępu i kolejną. Dzięki temu było by znacznie mniej lagów i osoby ze słabszymi komputeramy miały by więcej fps = chętniej i częściej by grali

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Jak ci lata na fly i  kreci glowa do okola to sie myla? tylko biora na ts.

Jak bym ci dal dowody tak by ci glowa opadla ze helperzy mowia placisz 11 zl i mozesz grac dalej to o to chodzi?

:)

Opublikowano

Jak ci lata na fly i  kreci glowa do okola to sie myla? tylko biora na ts.

Jak bym ci dal dowody tak by ci glowa opadla ze helperzy mowia placisz 11 zl i mozesz grac dalej to o to chodzi?

Jeśli jesteś w stanie przedstawić dowód który z helperów tak robi to zostanie wyrzucony.

Co do cheaterów to ja osobiście jak jestem na serwerze banuję ich zawsze. Łącznie od początku edycji zbanowaliśmy około 14k cheaterów.

@topic

Ogólnie serwer będzie miał reklamy u nastepujących youtuberów:

xUnnamme  ( 2 519 sub )

MrVount     ( 11 407 sub )
WertexPL   ( 35 252 sub )

73Paczus   ( 10 848 sub )
I wielu mniejszych:)
Oprócz tego na serwerze grają też czasami osoby typu dnku czy freeze.
Dlatego reklama tutaj ma charakter informacyjny bo kto zna serwer ten wbije a na otwarciu i tak będzie więcej graczy niż będziemy mogli wpuścić.
Opublikowano

Reklama reklamą czym tu się chwalić, ale Modzi i Helperzy nadają się jak świni kapelusz. Siedzą na arenach KOX nic nie robią tylko się klepią. Dzisiaj o tej porze np. Gra ich 3. Nawalają się i w dupie mają co się do nich pisze. Przy 70% serwera 35% na cheatach. Co wy tu pier...licie o TS'ie, po co wam /tell i /helpop skoro ludzie dostają bana za spamowanie na /helpop. Zgłoś cheatera na /helpop to dostaniesz bana - taka zasada tutaj działa. Po co wam modzi i helperzy? Chyba żeby ładnie kolorowo na chacie było. Dzieci latają po arenach jak chcą, walą co popadnie na 1 hita. Jakiś mod Qlimaxowy czy jakoś tak sypie textami - MORDA K***A ŚMIECIE JEBANE. Co to ma być? SkillCenter czy raczej CheatCenter. Mogę się tutaj rozpisać na kilka stron ale i tak to nie będzie miało najmniejszego sensu. Zabawa mogła by być niezła ale administracja do dupy wali cały system. Po co mam grać skoro klepie mnie ktoś na 1 strzała na arenie kox a np na bowarenie wisi w powietrzu lub lata na speed. Jak na razie na 5 spotkanych modów helperó nikt nie zareagował na prośby banów.

Opublikowano

Serwer jest c*****y, był c*****y i będzie c*****y. Myślicie że jak kupicie castlemoda to będziecie zajebisci? pff

Takie pytanko, do jednego z idiotów, tworzących skillgówno.

Na stronie macie napisane tak : 

Możesz pokazać, gdzie te autorskie pluginy? :>

Weź wyjdź frajerze, bo tak samo jest z twoim serwerkiem na autorskich pluginach. ;-)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...