Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane yt-berem na serwerze- 5,2k widzow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Prowadzę kanal na youtubie który nie jest związany z metinem lecz chce to zmienić. Właśnie dlatego moge nakręcic jakąś zapowiedz lub serię z jakiegos serwera. Mam 17 lat, mutacje posiadam i jestem osoba "ogarnięta". Posiadam 5200 widzów - liczba dynamicznie rośnie i sporą aktywność widzow na kanale. Po więcej info piszcie na skype: spritti511

Opublikowano

Up. Nie mam obowiazku podawania linku do kanału na yt. Przeczytalem regulamin i nie ma tam nic o tym wspomniane. Jeśli jednak się mylę - pokaz mi gdzie znajduje się to w regulaminie.

Opublikowano

Up. Nie mam obowiazku podawania linku do kanału na yt. Przeczytalem regulamin i nie ma tam nic o tym wspomniane. Jeśli jednak się mylę - pokaz mi gdzie znajduje się to w regulaminie.

Nikt Cię nie przyjmie jeżeli nie pokażesz swoich filmów.

Komu będzie się chciało pisać do Ciebie na pw abyś mu pokazał swój kanał.

LOGIKA

Opublikowano

Podaj link do kanału ,bo nie chcesz go podać to każdy od razu pomyśli (taki YT-ber mam ci w dupie) taka prawda.

Jeśli chcesz byś YT-berem na metinie to od razu link bo bez niego nigdzie nie zajdziesz

Opublikowano

Aktywność masz bardzo ładną, jak na 5.3 k subskrypcji, ale musisz wiedzieć, że jak się przeniesiesz na Metka, to aktywność może spaść, ponieważ 70% widzów nie będzie oglądała Metina.
Polecam jak najbardziej.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie chcę całkowicie przenosić się na metina. Może źle wyraziłem się gdzieś wyżej. Mam zamiar tylko wprowadzic coś z metina :) Może się komuś będzie podobało, może nie ale warto próbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...