Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej zbudować pc czy kupić ps3?

VpOrDv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

PS3 w wersji SuperSlim czy PC

Specyfikacja:

-Procesor: AMD A8-5600K 4X3.6 ghz (turbo do 3.9)

-Ram: 1 X GoodRam 8gb 1600mhz

-Płyta główna: ASRock FM2A88X-ITX+

-Obudowa:  Chieftec FI-01B(wersja z zasilaczem 250W)

Skłaniam się ku PS ze względu na exclusivy których nigdy nie będzie na PC.

PS. czy ten zasilacz co jest w zestawie z obudową wystarczy? Bo jak nie to mam ze starego PC jakiegoś 450W ;D

Opublikowano

Masz jakąś konsolę w domu?

A obecny komputer Ci wystarcza, czy jest chujowy?

Jeśli masz wystarczający PC bierz PS3.

Jeśli jednak komputer jest chujowy, lepiej bierz PCka.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak jak w temacie.

PS3 w wersji SuperSlim czy PC

Specyfikacja:

-Procesor: AMD A8-5600K 4X3.6 ghz (turbo do 3.9)

-Ram: 1 X GoodRam 8gb 1600mhz

-Płyta główna: ASRock FM2A88X-ITX+

-Obudowa:  Chieftec FI-01B(wersja z zasilaczem 250W)

Skłaniam się ku PS ze względu na exclusivy których nigdy nie będzie na PC.

PS. czy ten zasilacz co jest w zestawie z obudową wystarczy? Bo jak nie to mam ze starego PC jakiegoś 450W ;D

Też miałem taki problem, PC czy PS3.. Wybrałem PS3 i nie żałuje. Kupiłem PS3 Super Slim i jestem zadowolony.. Ze względu że mogę pograć w Grand Turismo, lub w GTA V które na PC wyjdzie jesienią dopiero i w inne przeróżne gry. Ja bym Ci radził PS3 a potem PC..

Bierz konsolkę bez wchania bo warta jest tego ; )

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Jeśli stawiasz przede wszystkim na gry, to lepiej kupić konsolę dla samych choćby tytułów ekskluzywnych.

Bierz PS3 w wersji Slim najlepiej coś z serii CECH-30xxB, ciężko te modele zajechać więc najlepiej brać któryś z nich.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Pamiętaj, że mając PS3 dokupujesz nowości nie martwiąc się o to czy gierka ruszy, a PC to wydatek na kolejne lata.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Osobiście uważam, że w tej chwili warto kupić PS3 jeśli ktoś wcześniej nie korzystał z usług tej konsoli. Jednakże po ograniu najlepszych ekskluziwów konsola najprawdopodobniej zacznie się kurzyć. PS4 wyszło już pół roku temu i powoli wypiera (jeśli chodzi o pozycję multiplatformowe) swoją starszą siostrę. Poza tym nawet jeśli gra wychodzi na PS3 to wygląda brzydziej niż na PC. Mogę cię zapewnić, że szczyt możliwości osiągnął Rockstar z GTA V. Ładniejsza gra na PS3 nie wyjdzie.

76561198057623849.png

Opublikowano

Akurat jest duuużo ładniejszych gier na PS3 niż GtaV (killzone, uncharted, the last of us itd). No i z tym że PS4 powoli wypiera PS3 jeśli chodzi o gry też się nie zgodzę. PS3 ma tak ogromną bibliotekę gier że to co na razie na PS4 wyszło to zaledwie mały ułamek tego co PS3 ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...