Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Topka reputacji

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wpadłem na pomysł, aby topke podzielić na rangi(To się ustali).

W czym by to pomogło/co by zmieniło? Użytkownicy, którzy coś robią na forum i otrzymują za to lajki byliby widoczni.

Czemu tak? Ponieważ administracja dostaje lajki w masowych ilościach za napisanie np. newsa forumowego i względem użytkowników nie jest to fair. :)

Topke będzie można podzielić na 2 grupy, czyli administracja i użytkownicy.(ewentualnie 3 moderatorzy.)

Można pomyśleć też o innych rangach, czyli elita itp. Jakieś rozwijanie topki przyciskiem czy coś.

Pozdrawiam

@Miszczu.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry pomysł, na tak.

@Miszczu. pierdol LOLa, do roboty.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Albo podział: ludzie którzy wymuszają lajki/ludzie którzy nie wymuszają lajków

joke, za dużo by miejsca to zajmowało.

Dlatego napisałem, że można by stworzyć jakiś przycisk do rozwijania tego, o ile to możliwe.

Opublikowano

Jak dla mnie super pomysł! można też dodać coś takiego jak publiczna czarna lista użytkowników (tych co są chamscy, nie kulturalni, wymuszaja lajki itd...) :D.

Opublikowano

Zostawić tą topke ta jak jest i na osobnej stronie zrobić taką jak w pomyśle, a odnośnik do niej pod aktualną topką.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Neutral z przychylnością na nie. Mi to do szczęścia nie jest potrzebne. ;-)

Opublikowano

Tak, najlepiej jak by dodać odnośnik pod obecną topką albo zrobić coś na zasadzie działania modlogs, z podziałami na uprawniania i tam by był staż na forum ilość postów, ilość like i ew ilość like na tydzień

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...