Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie broni z naklejkami na cs go lounge.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam krótkie i proste pytanie. Czy jesli postawię broń z naklejkami na cs go lounge, to dostane z powrotem skin bez naklejek?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Wiesz , mozesz dostac losowa bron ale bedzie taka sama jakosc , moze miec inne naklejki niz twoja lub nie miec wcale lub miec tez zmieniona nazwe , ja mam patent ze jak od csgolounge dostaje bron bez niczego to anuluje i ciagle chce dostac bron z naklejka i probujesz caly czas puki nie otrzymasz skina z naklejka , czyli np masz ak i 2 naklejki , wygrales i chcesz odzyskac ak , patrzysz nie ma nic zadnych naklejek to anulujesz tranazkcje z botem i robisz nowa i czekasz az dostaniesz skina . Zawsze daje losowego wiec nie wiesz czy bedzie naklejka czy nie .

Opublikowano

Lounge oddaje broń o tej samej wartości, a że naklejki ich wartości nie zmieniają, to możesz dostać z naklejkami albo bez.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

We are not responsible for the nametags/stickers attached to your items. So, please keep in mind the skin/item you bet, may not be the same one that is returned to you.

he?

Opublikowano

Wiesz , mozesz dostac losowa bron ale bedzie taka sama jakosc , moze miec inne naklejki niz twoja lub nie miec wcale lub miec tez zmieniona nazwe , ja mam patent ze jak od csgolounge dostaje bron bez niczego to anuluje i ciagle chce dostac bron z naklejka i probujesz caly czas puki nie otrzymasz skina z naklejka , czyli np masz ak i 2 naklejki , wygrales i chcesz odzyskac ak , patrzysz nie ma nic zadnych naklejek to anulujesz tranazkcje z botem i robisz nowa i czekasz az dostaniesz skina . Zawsze daje losowego wiec nie wiesz czy bedzie naklejka czy nie .

Czy ten sposób na pewno działa? ;> bo mam fajne naklejki na m4a1 i troche szkoda mi ich stracic, długo sie trzeba z tym bawic zeby dostac z naklejkami (jakimikolwiek) ?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Czy ten sposób na pewno działa? ;> bo mam fajne naklejki na m4a1 i troche szkoda mi ich stracic, długo sie trzeba z tym bawic zeby dostac z naklejkami (jakimikolwiek) ?

Postawiłem dzisiaj AK47 z jedną naklejką, a jak odbierałem to za pierwszym razem wpadło z dwoma :)

Jak broń jest dużo warta to raczej długo z tym nie trzeba się bawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...