Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliczki Averia.

JustHappy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Arkadioush jezu ale ja tylko chce wpisac /start i to wyskakuje... i mam ten folder mam mt2 i averia

@Edit. jak sie pozbyć tego root@Ethost:/usr/home/averia # żeby było tylko root@Ethost

90858227232114326580.png

Opublikowano

@Arkadioush nadałem bawiłem sie z start.sh i tak zostało... wcześniej działało chce sie tylko tego pozbyć

90858227232114326580.png

Opublikowano

@Lauling sprawdze i dam edita.

@Edit. Pomoze ktoś? 79812500887378333068.png

Ma być tak jak rozpakowałeś

/usr/home/averia bez żadnych zmian na mt2

uruchominie /usr/home/avestia

sh start.sh albo ./start.sh

zobacz sobie w pliku start.sh jakie masz ścieżki

Opublikowano

Działa już , ale błąd podczas łączenia się z serwerem wysle mi ktoś swoje game.eix i epk działające?

90858227232114326580.png

Opublikowano

Eh...Nawet nie umieją wykorzystać plików.Autorze zastanów się zanim wrzucisz coś co nie należy  do Ciebie.Wysłałem raport ale jakoś mod się nie pofatygował trudno.

Opublikowano

Jedynie co mnie zaciekawiło to tyle komend wypisanych w CMD, reszta to samo jak zwykle, bo co ma być innego xD ? Wiadomo starania robienia od podstaw, własne dodawanie i edycje, ale zawsze i było to samo. Są oczywiście wyjątki ;D

Nie wiem dlaczego ludzie mają zawsze problemy z odpaleniem skoro pliki to są ciągle te same pliki od 2009 roku i nic się w nich nie zmieniło. Oprócz dodania kilki małych plików -.-

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Słucham? Mam prawo zamieścić te pliki na owym forum. 

Tak pokaż mi zgodę od flourine albo aska(choć z tego co wiem asek się plików wyrzekł) to możesz mówić,że masz takie prawo,ale jak na razie nic takiego nie pokazałeś więc?

Opublikowano

Może dlatego że dostałem te pliki od Flourajna aka Mateusza? ;(

Cieeeeeeeeekawe.Wstaw rozmowę w,której on Ci je daje czy też zezwala na wrzucenie na mpc ok?

Opublikowano

jak widze co w piszecie w tym temacie to teraz jestem pewien ze mpc sie cofa w rozwoju 

co do pliczkow sa naprawde fajne mozna na nich stawiac serwer tylko ze tych serwerow bd od z@jebani@ .

3392542656.png

Opublikowano

Wstawi ktoś te pliki game.eix, epk działające...?

90858227232114326580.png

Opublikowano

Ok...Jak chceta.Ale będzie hackedów <3.Polecam bardzo pliczki.

Opublikowano

To wstawi ktoś działające game.eix i epk wkońcu?..

90858227232114326580.png

Opublikowano

jesli ktos wytlumaczy jak postawic na tym serwer pod hamachi zaplace nie malo wiecej gg lub pw tutaj 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Dam limit like'ów za działające game.eix i epk!

90858227232114326580.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...