Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oni wbili

pimpdestroyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś był w poprzednim sezonie w jakiejś dywizji (wysokiej), to może go wrzucić dalej, niż gold 5 po pierwszych 10 rankedach.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Zależy jeszcze jak rozegrasz te pierwsze 10 rankedów. Znajomy był w platynie (nie pamiętam która), sporo miał przegranych w tej pierwszej dziesiątce - wrzuciło go do Silver 1.

Opublikowano

Jak nie mieli, to nie mogli wbić gold 1 :P. Maksymalnie jeśli było się unrankedem można wbić gold5.

@Edit

Jedyną możliwością jest to, że nie grali Solo/Duo tylko grali Teamówki - tam pokazuje każdemu normalnie dywizje jeśli team ma gold1 to każdy członek ma taką samą.

­

Opublikowano

Jak nie mieli, to nie mogli wbić gold 1 :P. Maksymalnie jeśli było się unrankedem można wbić gold5.

@Edit

Jedyną możliwością jest to, że nie grali Solo/Duo tylko grali Teamówki - tam pokazuje każdemu normalnie dywizje jeśli team ma gold1 to każdy członek ma taką samą.

Skończ proszę... jak nie można, jak można. S3 - grałem na nowym koncie, zrobiłem 8:2 w placementach i dostałem G3.

@top

Normalnie, pewnie zrobili 9/1, 10/0.

Opublikowano

Jak ktoś był w poprzednim sezonie w jakiejś dywizji (wysokiej), to może go wrzucić dalej, niż gold 5 po pierwszych 10 rankedach.

bulszit

10 winkuw gold 1

mnie po 9-1 wbilo do golda czworki na wescie w kwietniu hehss

to sie caly czas zmienia nie wiem jak ale kiedys po 10-0 byles w s1 i miales 100 lp

Opublikowano

Huh. Podobnież po 10 można max do golda 5 się dostać.

Może to zależy od tego, kogo Ci dobierze? No cóż. Dostać się dostali. Ty niby też masz szansę. Chociaż ciężko Ci będzie wygrać 10 rankedów, bo kochani gracze EUNE lubią trollować :).

­

Opublikowano

Możesz dostać się do się choćby do G1, jeżeli grałeś DUO z osobą z wysokiej dewizji (przykładowo diamentem), wtedy twoje MMR automatycznie rośnie i przydziela ci adekwatną do twojego MMR dewizję.

Opublikowano

Max plat 1. Sam wbiłem plat 1 w tym sezonie po 10 grach.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Max plat 1. Sam wbiłem plat 1 w tym sezonie po 10 grach.

Nie od zera...Pewnie w poprzednim sezonie siedziałeś w platynie. 

Poprzedni sezon skończyłem w gIV w tym(solo) wygrałem 8 na 10 meczy i trafiłem do gIII.

Grając OD ZERA (czyli kontem, które nie miało rozegranych meczy rankingowych w poprzednich sezonach) SOLO(czyli bez znajomych w wysokich dywizjach) trafimy max do sI/gV. Łatwo to sprawdzić zakładając drużynę rankingową(drużyna z samymi platynami po wygraniu wszystkich placementów trafi do minimum platyny a taka drużyna z unranked po wygraniu wszystkich meczy trafi do gV)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

wokoren ale jak tutaj czytałem to jest to tylko możliwe jak zagram z kimś duo np diament tak ?

MMR lub grali z wysoką ligą.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Selex, ale nie pierdol, słyszałem od Nervariena że zrobiłeś comebacka, i ostro Dropy leciały Kappa

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Huh. Podobnież po 10 można max do golda 5 się dostać.

Może to zależy od tego, kogo Ci dobierze? No cóż. Dostać się dostali. Ty niby też masz szansę. Chociaż ciężko Ci będzie wygrać 10 rankedów, bo kochani gracze EUNE lubią trollować :).

Skończ pierdoły pitolić bo wprowadzasz tylko ludzi w błąd, po raz kolejny pozdrawiam "Unrankeda".

@Szymico

Czekam na warna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...