Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demon Buddy nie działa pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie dodam jeszcze że gdy uruchamiam DemonBuddy to pisze login in po czym się wyłącza czekam po 5-10min i nic rozdzielczość w grze mam jak w poradniku 800x600 wszystko na najniższych wymaganiach. Prosze o szybką pomoc

Opublikowano

DB dziala wiec nie wprowadzaj nikogo w blad, a ze wy chcecie za free grac to wasza sprawa, platna wersja pieknie dziala i wbija po 12-15 paragonow dziennie ^^

Opublikowano

Super Jestes moim Bogiem.

Obecnie DB nie działa. Jedyne wyjście to kupno klucza lb czekanie na fix CDP
... czytanie ze zrozumieniem sie kłania

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Tu nie chodzi o nieumiejętność czytania ze zrozumieniem tylko o to że ktoś musiał sie pochwalić tym że kupuje sobie oryginalne klucze do bota. 

Opublikowano

wiekszosc ludzi korzystajacych z DB kupuje klucze bo sa tego warte, miesiac gry za 30 zl to nie jest duzo, raptem 3 paczki fajek albo kilka browarow... a jak przez miesiac nie bedzie cracka to co wtedy? jestescie jakies 100-300 paragonow  wplecy no chyba ze checie siedziec od rana do wieczora i grac na sile, ja dzieki 30 zl moge czas poswiecic na lepsze rzeczy niz na gapienie sie w monitor i szukanie itemow do seta ;] znjdzie sie set to bede latal na u5-6. powodzenia w czekaniu :)

Opublikowano

Nie, poprostu nie wszyscy zyja grą. Mi gra sprawia przyjemność i gdy mam wolny czas i chce odpocząć to włączam sobie gre, nigdy nie gram na sile gdy jestem zmeczony/ nie chce mi sie to nie gram proste. A jak wyjdzie crack to w czasie jak bede w pracy lub w/w bot będzie expił, tym bardziej wprowadzaja ,,lidera" wiec raczej wiekszość graczy zrezygnuje z diablo. 

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/14244559/zapowiedź-aktualizacji-210-na-pst-17-06-2014

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Nowicjusz
Opublikowano

Witam gdzie moge kupic key do DB dodam ze z ich strony nie moge tego zrobic bo nie mam kasy w EURO na koncie i jest jakis problem

HElP ODP KTOS MI NA PYTANIE !!!

Opublikowano

Nie, poprostu nie wszyscy zyja grą. Mi gra sprawia przyjemność i gdy mam wolny czas i chce odpocząć to włączam sobie gre, nigdy nie gram na sile gdy jestem zmeczony/ nie chce mi sie to nie gram proste. A jak wyjdzie crack to w czasie jak bede w pracy lub w/w bot będzie expił, tym bardziej wprowadzaja ,,lidera" wiec raczej wiekszość graczy zrezygnuje z diablo. 

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/14244559/zapowiedź-aktualizacji-210-na-pst-17-06-2014

Dlaczego niby przez ladery ludzie mają przestać grac ?? 0.o 

Masz tryb lader i normalny ;) Po czym jak sie skonczy jeden sezon to wszystkie legendy które były dostepne tylko w określonym sezonie przechodzą do normalnej gry. Postacie i cała reszta tak samo ;) Wiec nic to nie zmieni a da ludziom FUN z rywalizacji ( o ile kogoś to jara :) ). 

Opublikowano

Nah i tak na dzien dzisiejszy D2 > D3 pewno kolejny dodatek do diablo wprowadzi ,,druida" i runy -_- i Bedzie kosztował tez stówe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...