Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie komendy dać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To samo co gracz + fly, feed, kilka home, pisanie na kolorowo, warp vip room i jeszcze inne pierdoły.

Ewidentna przesada, przez takie funkcje VIP'a na serwerze zrobi się istny syf.

Fly na survivalu? Pomyśl, jest jakaś walka gildii, VIP włącza fly'a i ucieka na 200 kratek, co to ma za sens? Pisanie na kolorowo? Błagam... Idioci będą pisać pogrubionym i czerwonym jakieś bzdury, szkoda nerwów.

Kilka home? Też bezsensu. Porobią sobie home'y w 20 gildiach i co to za zabawa?

Myślenie nie boli.

#topic: Komendy: /hat, lekko powiększony drop, VIPRoom, /hat, /sethome, /spawn bez ograniczeń etc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jeżeli masz gildie za przedmioty to możesz dać kit gildia (raz na jeden okres trwania vipa, tzn. jeżeli vipa kupuje się na 30 dni to co 30 dni i 1 godzine) dawałaby wszystkie- bądź część przedmiotów na gildię, vip room, kolorowe pisanie (tylko kolorowe, bez &l, &o, &k, &n itp.) /hat -standart, kit vip- standart :) /back bym nie dawał, ale /workbench i /enderchest może być, może także być /near ale to jest wątpliwa sprawa... możesz też dać kilka sethome ale bez przesady- 2 lub 3 w zupełności wystarczą, jeżeli na serwerze działa ekonomia(waluta serwerowa) to możesz dać przy zakupie vipa kilka $ :) Liczę na like

Opublikowano

Komentarze poprzedników są nie przemyślane. Chcecie zrobić serwer pay2win? Najpierw musisz podać permisje, które posiada gracz, wtedy będzie łatwiej określić, co powinien posiadać vip.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

sry tylko 2 osoby myślą :?

@.avaterys_

@Dziobak_2

chyba nikogo nie pominąłem

ale tak najpierw podaj listę pluginów bo tak to jestem zmuszony wróżyć z fusów a właśnie piłem bardzo niedobrą kawę :/

napisz coś o serwerze np. serwer 4Fun , Ekonomia itp

bo jeśli mam być szczery to dodał bym vip'owi jakiś ślad (playertrails) tylko na spawn może kilof Notch'a+który można zdobyć w event'ach(podrasowany kilof tzn,niezniszczalny kamienny kilof + Efficiency V + Silk Touch/Fortune)   no wiesz tyle wywróżyłem

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...