Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO i problem z MM

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś dostarczono mi nowy komputer.
Po pobraniu steama i pobrania CS:GO poprzez steam włączyłem CS'a. Od razu zmieniłem wszystkie ustawienia i wyszukałem mecz turniejowy. I tu pojawił się problem. Kiedy mam juz pisane "Zatwierdzanie meczu" nie mam pokazane zielonego AKCEPTUJ. Wchodziłem do poczekalni z kumplami i szukaliśmy MM, oni mieli zielone AKCEPTUJ a ja nie, na poprzednim komputerze wszystko grało dobrze, czym to jest spowodowane? Z góry dzięki.

Czy ten error przy aktualnościach ma na to wpływ? Reinstal już robiłem i nic. Ogólnie jak gram i wchodze w przeglądarke na steamie wszystko mam kod błedu 138, o co z tym chodzi?

http://iv.pl/images/72229346579259615737.jpg

Opublikowano

Zwiększ w opcjach maksymalny ping na 350. Tak się czasami dzieje po prostu. Za każdym razem tak masz?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

O już, podziele się tym tutaj. 

Wystarczyło usunąć z komputera Norton Security, on blokował mi Origina, Steama i inne gry kiedy chce wejść na multiplayera. 

//Close - naprawione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...